دانشکده تغذیه و علوم غذایی
اساتید پژوهشگر دانشکده تغذیه و علوم غذایی و مرکز تحقیقات تغذیه، موفق به کسب افتخارات مختلفی شدند
در میان دو درصد دانشمندان پراستناد جهان یکی از اساتید دانشکده تغذیه و علوم غذایی در لیست پژوهشگران پر استناد دو درصد برتر دنیا در سال ۲۰۲۳ قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، دکتر «زهرا سهرابی» معاون تحقیقات و فناوری دانشکده تغذیه و علوم غذایی ابراز داشت:
در جشن هفته پژوهش، افراد ذیل، بهعنوان پژوهشگران برگزیده معرفی گردیدند:
1- دکتر معصومه اخلاقی: دانشمند 2 درصد برتر پر استناد دنیا
2- دکتر عنایت اله بریزی:پژوهشگر برتر دانشگاه در زمینه ارتباط با صنعت
3- دکتر عنایت اله بریزی:پژوهشگر شایسته تقدیر دانشکده تغذیه و علوم غذایی
4- دکتر زهرا سهرابی: داور برتر دانشکده تغذیه و علوم غذایی
5- دکتر سارا هدایتی: پژوهشگر برتر دانشگاه
6- دکتر سارا هدایتی:مولف برتر دانشگاه
7- دکتر اسماء کاظمی: پژوهشگر فعال مراکز تحقیقات
8- دکتر اسماء کاظمی: پژوهشگر برتر در زمینه چاپ مقاله در مجلات با ضریب تاثیر بالای 10
9- مجله IJNS: مجله برتر دانشگاهی در زمینه ارتقاء نمایه
10- مرکز تحقیقات تغذیه: مرکز برگزیده در زمینه ارتقاء سلامت در مراکز زیر 10 سال
11- معین عسکر پور: دانشجوی پژوهشگر برگزیده دانشگاهی از طرف کمیته تحقیقات دانشجویی/ف.نوروزی فرد
نظر دهید