دانشکده تغذیه و علوم غذایی
آشنایی با خواص بادام
آشنایی با خواص بادام
بادام یک غذای پرچربی است که بر خلاف دیگر غذاهای چرب نه تنها برای سلامتی خطری ندارد، بلکه آن را تضمین میکند. چربی موجود در بادام از جنس همان چربی است که در روغن زیتون وجود دارد و به همین دلیل پزشکان آن را برای سلامتی قلب مفید میدانند.
به گفته آنها، بادام میتواند سطح کلسترول بد خون را پایین بیاورد و از این طریق ریسک بیماریهای قلبی را کاهش میدهد.
بادام منبع غنی ویتامین D، منیزیم و پتاسیم است و میتواند در محافظت از بدن در مقابل ابتلا به دیابت موثر باشد.
یکی دیگر از ویژگیهای بادام این است که نه تنها به کاهش وزن کمک میکند، بلکه از بازگشت مجدد وزن اضافی هم جلوگیری مینماید.
متخصصان میگویند، پروتئین موجود در یک فنجان بادام از یک عدد تخم مرغ بیشتر است و خوردن آن در تامین پروتئین بدن نقش زیادی دارد. گفتنی است که بادام با وجود حجم کم، انرژی زیادی دارد و میتواند به عنوان یک میان وعده مناسب مورد استفاده قرار گیرد./ف.نوروزی فرد
"زهره فیروزی" کارشناس ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی دانشکده تغذیه و علوم غذایی
پایان خبر
نظر دهید