انتصاب دکتر سیاووش باباجعفری به عنوان معاون تحقیقات و فناوری دانشکده تغذیه و علوم غذایی
انتصاب دکتر سیاووش باباجعفری به عنوان معاون تحقیقات و فناوری دانشکده تغذیه و علوم غذایی
انتصاب دکتر سیاووش باباجعفری به عنوان معاون تحقیقات و فناوری دانشکده تغذیه و علوم غذایی
طی حکمی از سوی رییس دانشکده تغذیه و علوم غذایی، دکتر «سیاووش باباجعفری»، به عنوان معاون تحقیقات و فناوری دانشکده تغذیه و علوم غذایی منصوب شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، در متن حکم دکتر «سید محمد مظلومی» خطاب به دکتر باباجعفری آمده است:
با توجه به تخصص، تعهد، اخلاق آکادمیک، توانمندی های علمی و تجربیات ارزشمندتان، بدینوسیله به عنوان «سرپرست معاونت تحقیقات و فناوری دانشکده تغذیه و علوم غذایی» منصوب می شوید. امید است در سایه توکل بر خداوند متعال و با شناختی که از پشتکار، جدیت و نظم جنابعالی دارم و بهره گیری از پتانسیل همه اعضاء محترم هیات علمی، کارکنان و دانشجویان گرامی دانشکده در انجام امور حوزه مدیریت خود موفق و موید باشید.
ضمنا اهداف مهم و اولویت دار معاونت تحقیقات و فناوری دانشکده جهت برنامه ریزی و پیگیری انجام شامل موارد ذیل می باشد:
1-اتخاذ تدابیری به منظور کوتاه شدن فرآیند داوری موضوعات پایان نامه ها و طرح های تحقیقاتی و تصویب آنها
2- تقویت بیشتر انجام تحقیقات بصورت تیمی و افزایش طرح های تحقیقاتی مشترک با سایر گروه ها، دانشکده ها و سایر دانشگاه های کشور
3- تقویت همکاری های بین المللی و افزایش تعداد طرح های تحقیقاتی مشترک با دانشگاه های خارج از کشور
4- برنامه ریزی به منظور آشنایی بیشتر و بهره مندی اساتید محترم از ظرفیت گرنت های مختلف مانند گرنت نیماد و گرنت های موسسات و دانشگاه های خارج از کشور
5- همکاری در استفاده اساتید و دانشجویان محترم تحصیلات تکمیلی از ظرفیت فرصت مطالعاتی و تحقیقاتی در دانشگاه های معتبر خارج کشور و پیگیری امکان تبادل دانشجو
6- توسعه ارتباط با صنعت و افزایش طرح های فناورانه دانشکده و آموزش دانشجویان در راستای انجام فعالیت های دانش بنیان، کارآفرین و تجاری سازی محصولات جدید
7- تقویت همکاری ها با مطالعات کوهورت و بهره گیری بیشتر از ظرفیت این مطالعات در انجام طرح های تحقیقاتی پایان نامه ای
8- تقویت همکاری های بین المللی از جمله همکاری با یونسکو و سایر سازمان بین المللی مرتبط
9- بکارگیری ظرفیت دفتر متریو دانشکده در راستای انجام آموزش های آنلاین در حوزه مطالعات مروری ساختاریافته و متاآنالیز از طریق مرکز کاکرین دانشگاه ناتینگهام
10- افزایش تعداد مراکز تحقیقاتی مرتبط با حوزه غذا و تغذیه در راستای تاسیس هر چه سریعتر پژوهشکده علوم و صنایع غذایی در دانشگاه
12- تاسیس مرکز رشد تغذیه و صنایع غذایی در دانشگاه
13- تقویت شاخص های علم سنجی فعالیت های تحقیقاتی و فناورانه اساتید محترم
14- تقویت زیر ساخت های پژوهشی دانشکده از جمله تاسیس آزمایشگاههای جدید در حوزه تغذیه و علوم غذایی و تامین تجهیزات مورد نیاز
پایان خبر
نظر دهید