دانشکده تغذیه و علوم غذایی
بازدید وضعیت تغذیه ای از بوفه مدارس توسط دفتر ارتباط با صنعت دانشکده تغذیه و علوم غذایی
بازدید وضعیت تغذیه ای از بوفه مدارس توسط دفتر ارتباط با صنعت دانشکده تغذیه و علوم غذایی
بازدید و ارزیابی وضعیت تغذیه ای از بوفه های مدارس شیراز توسط دفتر ارتباط با صنعت دانشکده تغذیه و علوم غذایی صورت گرفت.
به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، دکتر " الهام اشرفی" دفتر ارتباط با صنعت دانشکده تغذیه و علوم غذایی گفت: با توجه به اینکه تغذیه سالم عامل مهمی در یادگیری و پیشرفت تحصیلی دانش آموزان است، ارزیابی وضعیت تغذیه ای در سنین مدرسه به منظور حفظ و ارتقا سلامت و افزایش میزان یادگیری از اهمیت خاصی برخوردار است.
او افزود: بوفه های مدارس از مهمترین منابع تامین کننده میان وعده های دانش آموزان به شمار می روند. جهت بررسی وضعیت موجود در مدارس شیراز بازدیدی از بوفه های مدارس در تاریخ بیست و نهم آذرماه 1401 توسط دفتر ارتباط با صنعت دانشکده تغذیه و علوم غذایی و با حضور دکتر مریم عباس والی، دکتر الهام اشرفی، دکتر مینا باباشاهی، فضل اله فاطمیان و با همکاری معاونت پرورشی و تربیت بدنی ناحیه 3 آموزش و پرورش شیراز انجام شد./ف.نوروزی فرد
نظر دهید