دانشکده تغذیه و علوم غذایی
برگزاری اولین وبینار از مجموعه وبینارهای فرهنگ تغذیه سالم و ایمنی مواد غذایی
برگزاری اولین وبینار از مجموعه وبینارهای فرهنگ تغذیه سالم و ایمنی مواد غذایی
اولین وبینار از مجموعه وبینارهای فرهنگ تغذیه سالم و ایمنی مواد غذایی با موضوع "هورمون در مرغ؛ از شایعه تا واقعیت" در راستای افزایش دانش و آگاهی افراد جامعه درباره تغذیه سالم و ایمنی مواد غذایی، ویژه عموم مردم با همکاری معاونت فرهنگی دانشجویی، کمیته مدیریت دانش دانشکده تغذیه و علوم غذایی و اداره کتابخانه های عمومی شیراز در روز 6/12/99 برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، معاون فرهنگی دانشجویی دانشکده گفت: تغذیه و ایمنی مواد غذایی از مهمترین ارکان و ملزومات تندرستی است. نوع غذا، مقدار و ترکیب خوراک، زمان و شیوه خوردن و سلامت غذا از فاکتورهایی که در سلامت افراد هم در مقوله پیشگیری از بیماریها و هم درمان نقش اساسی دارد.
آگاهیبخشی به افراد در این زمینه، ضرورتی انکارناپذیر و مسئولیتی خطیر است که باید بهصورت آگاهانه، مستمر، فراگیر، دقیق، روشمند و هدفمند از سوی نهادها و افراد متخصص و مسئول انجام گیرد تا یکایک افراد و جامعه از آن بهرهمند گردند. ضعف آموزش عمومی، اطلاعات نادرست و نامعتبر و بعضاً خطرناک در فضای مجازی از مسائلی است که اهمیت پرداختن به این مقوله را دوچندان میکند.
بر این اساس، شایسته است که متخصصان حوزه تغذیه و ایمنی غذا بهخصوص در نهاد دانشگاه، با عمل به مسئولیت اجتماعی خود و به شیوههای درست، خلاقانه و داوطلبانه، در راستای آگاهیبخشی هر چه بیشتر و بهتر به افراد اقدام نمایند و به ویژه از فرصتهای فضای مجازی در این راستا بهره جویند.
دکتر عنایت اله بریزی اظهار داشت: اولین وبینار از مجموعه وبینارهای فرهنگ تغذیه سالم و ایمنی مواد غذایی با موضوع "هورمون در مرغ؛ از شایعه تا واقعیت" در راستای افزایش دانش و آگاهی افراد جامعه درباره تغذیه سالم و ایمنی مواد غذایی، ویژه عموم مردم با همکاری معاونت فرهنگی و کمیته مدیریت دانش دانشکده تغذیه و علوم غذایی و اداره کتابخانه های عمومی شیراز توسط دکتر عنایت اله بریزی (متخصص بهداشت مواد غذایی و عضو هیات علمی دانشکده تغذیه و علوم غذایی) و دکتر مصطفی عبدالهی( کارشناس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی فارس) در محیط اسکای روم برای عموم مردم به صورت رایگان برگزارگردید و شرکت کنندگان با واقعیت تا شایعه در مورد هورمون و آنتی بیوتیک در مرغ، بهداشت گوشت مرغ و مرغ سبز آشنا شدند.
ایشان ابراز امیدواری نمود: با برنامه ریزی مدون، برگزاری مجموعه وبینارهای آموزشی مشابه در فواصل زمانی منظم با حضور اساتید مجرب در این حوزه جهت ارائه مطالب به صورت علمی اما به صورت ساده و قابل درک برای عموم مردم جهت آگاهی آن ها نسبت به تغذیه سالم و ایمنی غذا (انتخاب صحیح غذای مناسب، نقش تغذیه در سلامت، روش های ایمن نگهداری مواد غذایی و ...) به صورت رایگان برگزارگردد، به طوری که افراد شرکت کننده در این مجموعه وبینارهای آموزشی در نهایت بتوانند با توجه به اطلاعات کسب کرده در این دوره های آموزشی با نحوه صحیح انتخاب مواد غذایی مناسب، اهمیت تغذیه سالم و در حوزه ایمنی غذا خطرات واقعی را شناسایی کنند و بین شایعات پخش شده در فضای مجازی و واقعیت تفریق قائل شوند.
نظر دهید