دانشکده تغذیه و علوم غذایی
برگزاری برنامه های فرهنگی و قرآنی در ماه مبارک رمضان در دانشکده تغذیه و علوم غذایی
معاونت فرهنگی دانشجویی دانشکده تغذیه و علوم غذایی از برگزاری برنامههای قرآنی، فرهنگی و مذهبی در ماه مبارک رمضان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، دکتر «مریم عباس والی» معاون فرهنگی دانشجویی با اعلام برگزاری برنامه های فرهنگی، مذهبی و قرآنی در ماه مبارک رمضان اظهارکرد: ماه مبارک رمضان ماه خودسازی و راز و نیاز به درگاه خداوند متعال است و این فرصت را نباید از دست داد.
او ادامه داد: برگزاری روزانه برنامه روخوانی قرآن کریم در نمازخانه دانشکده توسط «حجه الاسلام مختاری»، برگزاری برنامه سه شنبه مهدوی و جلسه حزب خوانی قرآن کریم، برگزاری مسابقه تفسیر سوره یوسف و اهدای جوایز، شرکت کردن جمعی از کارمندان در راهپیمایی روز قدس، از جمله برنامههای قرآنی در ایام ماه مبارک رمضان به شمار میرود./ف. نوروزی فرد
نظر دهید