دانشکده تغذیه و علوم غذایی
برگزاری دوره آموزشی اطفا حریق در دانشکده تغذیه و علوم غذایی
برگزاری دوره آموزشی اطفا حریق در دانشکده تغذیه و علوم غذایی
دوره آموزشی اطفاء حریق در دانشکده تغذیه و علوم غذایی با هدف آموزش به کارکنان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، با توجه به اهمیت HSE و آموزش ایمنی به اساتید و کارمندان این دانشکده دوره آموزشی اطفاء حریق و اپراتور شرکت کپسولهای اطفاء حریق در حیاط دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزار گردید و آموزش های کامل در خصوص انواع آتش، انواع کپسولها و روش خاموش کردن آتش به صورت عملی ارائه داده شد./ف.نوروزی فرد
نظر دهید