متن استاتیک شماره 54 موجود نیست متن استاتیک شماره 54 موجود نیست
  • 1403/09/06
  • - تعداد بازدید: 30
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
دانشکده تغذیه و علوم غذایی

برگزاری کارگاه تئوری و عملی اطفای حریق در دانشکده تغذیه و علوم غذایی

کارگاه تئوری و عملی اطفای حریق در دانشکده تغذیه و علوم غذایی با هدف آموزش به کارکنان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، با توجه به اهمیت HSE و آموزش ایمنی به اساتید و کارمندان این دانشکده ، مهدی شهریاری کارشناس ایمنی شرکت آتش ستیزان توضیحات کامل در خصوص انواع خاموش کننده ها و کارایی هر یک از آنها، نحوه استفاده از کپسول های آتش نشانی و مهار و اطفاء حریق بصورت تئوری و عملی ارائه داد.

در پایان تعدادی از کارکنان شرکت کننده به صورت عملی، نحوه کار با کپسول های آتش نشانی و  اطفاء حریق را اجراء نمودند./ف.نوروزی فرد

 

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشکده,اخبار واحدها
  • کد خبری : 113536
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید