دانشکده تغذیه و علوم غذایی
برگزاری کارگاه تئوری و عملی اطفای حریق در دانشکده تغذیه و علوم غذایی
کارگاه تئوری و عملی اطفای حریق در دانشکده تغذیه و علوم غذایی با هدف آموزش به کارکنان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، با توجه به اهمیت HSE و آموزش ایمنی به اساتید و کارمندان این دانشکده ، مهدی شهریاری کارشناس ایمنی شرکت آتش ستیزان توضیحات کامل در خصوص انواع خاموش کننده ها و کارایی هر یک از آنها، نحوه استفاده از کپسول های آتش نشانی و مهار و اطفاء حریق بصورت تئوری و عملی ارائه داد.
در پایان تعدادی از کارکنان شرکت کننده به صورت عملی، نحوه کار با کپسول های آتش نشانی و اطفاء حریق را اجراء نمودند./ف.نوروزی فرد
نظر دهید