متن استاتیک شماره 54 موجود نیست متن استاتیک شماره 54 موجود نیست
  • 1398/10/23
  • - تعداد بازدید: 29
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

دسترسی به ترجمه کتابچه پنج کلید دستیابی به غذای سالمتر و ایمن تردر سایت سازمان بهداشت جهانی

دسترسی به ترجمه کتابچه پنج کلید دستیابی به غذای سالمتر و ایمن تردر سایت سازمان بهداشت جهانی

 

دسترسی به ترجمه کتابچه پنج کلید دستیابی به غذای سالمتر و ایمن تردر سایت سازمان بهداشت جهانی

کتابچه پنج کلید دستیابی به غذای سالمتر و ایمن تر مربوط به سازمان بهداشت جهانی توسط دانشکده تغذیه و علوم غذایی ترجمه شده و هم اکنون در سایت سازمان بهداشت جهانی در دسترس می باشد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز، رییس دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز، گفت: سازمان بهداشت جهانی در سال 2001 پوستر پنج کلید دستیابی به غذای سالم تر را معرفی کرد. پوستر پنج کلید دستیابی به غذای سالمتر و ایمن تر ، تلفیقی از همه پیام های "قوانین دهگانه طلایی برای آماده سازی غذای ایمن " با عنوان های ساده تر است که راحت تر به خاطر سپرده می شوند و همچنین جزییات بیشتری در مورد دلایل قرار گرفته در پشت عناوین پیشنهادی را مطرح می کند.

دکتر "سید محمد مظلومی" یادآور شد: رعایت نظافت، جدا کردن غذا‌های خام از غذا‌های پخته، پخت غذا، نگهداری غذا در دمای مناسب و استفاده از آب و مواد خام سالم برای تهیه غذا از پیام‌های اصلی پنج کلید دستیابی به غذای سالم‌تر و ایمن‌تر است.

وی اضافه کرد: کتابچه پنج کلید دستیابی به غذای سالم‌ تر و ایمن‌ تر به چندین زبان ترجمه شده است و برای ترویج پیام بهداشت مواد غذایی سازمان بهداشت جهانی در تمام دنیا استفاده می‌شود.

دانشیار دانشکده تغذیه و علوم غذایی توضیح داد: کتابچه پنج کلید دستیابی به غذای سالمتر و ایمن تر مربوط به سازمان بهداشت جهانی توسط گروه بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی دانشکده تغذیه و علوم غذایی ترجمه شده و هم اکنون از طریق لینک https://www.who.int/foodsafety/publications/5keysmanual/en/ در سایت سازمان بهداشت جهانی در دسترس است.

دکتر مظلومی در پایان اضافه کرد: ترجمه این کتاب یک کار تیمی بوده است و دکتر "عنایت اله بریزی" و "آسیه امیری" نیز در ترجمه آن همکاری داشته اند.

 

پایان خبر

  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشکده
  • کد خبری : 18601
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید