دانشکده تغذیه و علوم غذایی
مراسم تقدیر از ایثارگران در هفته دفاع مقدس
مراسم تقدیر از ایثارگران در هفته دفاع مقدس
به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی مراسم گرامیداشت و تقدیر از جانبازان، آزادگان، رزمندگان و ایثارگران به مناسبت هفته دفاع مقدس برگزار گردید.
این مراسم باحضور ریاست دانشکده و هیئت رئیسه در سالن جلسات دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزار گردید.
دکتر " سید محمد مظلومی" گفت: با اشاره به رشادت های کم نظیر ایثارگران در دوران جنگ تحمیلی بر لزوم تکریم و تعظیم ایشان تاکید و خاطرنشان کرد: همکاران ایثارگر باید الگوی سایرین بوده و پاکدامنی و پاکدستی این عزیزان نقش تاثیرگذاری بر رفتار اداری سایر همکاران دارد.

در ادامه این مراسم دکتر عنایت اله بریزی گفت: مجاهدت رزمندگان و ایثارگران که دفاعی غیورانه از اسلام و جمهوری اسلامی ایران بود، اسلام و ملت عزیز ایران را سرافراز کرد و شوق فداکاری را در جانها هویدا ساخت.



در پایان این مراسم با اهداء هدیه و لوح سپاس از آقایان دکتر مصلی نژاد، نعمت الهی، محرابی تکریم، تجلیل و قدردانی شد.
نظر دهید