دانشکده تغذیه و علوم غذایی
مراسم تقدیر و تشکر به مناسبت روز زن و میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) در دانشکده تغذیه و علوم غذایی
به مناسبت فرخنده سالروز میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) و گرامیداشت مقام والای زن، مراسمی با حضور ریاست و هیئت رئیسه دانشکده و کارکنان در روز دوشنبه ۱۷ آذر 1404 در دفتر ریاست دانشکده برگزار شد.
در این مراسم، ضمن تجلیل از مقام بانوان فرهیخته و تلاشگر مجموعه، از اساتید و کارمندان خانم دانشکده به پاس خدمات ارزنده، تلاشهای دلسوزانه و نقش مؤثر آنان در پیشبرد اهداف آموزشی و پژوهشی تقدیر بهعمل آمد.
دکتر «سیاوش باباجعفری» رئیس دانشکده در سخنانی با تبریک این روز خجسته، از نقش بیبدیل زنان در جامعه علمی و آموزشی یاد کرده و بر اهمیت حضور پررنگ و فعال بانوان در مسیر رشد و تعالی دانشکده تأکید نمود. همچنین، لوح تقدیر و هدایایی نمادین به بانوان گرامی اهدا شد.
در پایان مراسم، با صرف پذیرایی و عکس یادگاری، این برنامه در فضایی صمیمانه و با آرزوی تداوم موفقیت بانوان دانشکده به پایان رسید/ف.نوروزی فرد.
نظر دهید