دانشکده تغذیه و علوم غذایی
پیام تبریک ریاست و هیئت رئیسه به مناسبت فرا رسیدن روز کارگر
پیام تبریک ریاست و هیئت رئیسه به مناسبت فرا رسیدن روز کارگر
ریاست و هیئت رئیسه دانشکده تغذیه و علوم غذایی در پیامی فرا رسیدن یازدهم اردیبهشت، روز کارگر را به تمامی کارگران به خصوص کارگران شاغل در دانشکده تغذیه و علوم غذایی تبریک گفتند.
11اردیبهشت روز کارگر، فرصت مناسبی برای یادآوری بزرگ مردان و زنان بلند همتی است،که دستاورد تلاش خستگیناپذیر شان، سازندگی و آبادانی، رفاه و سلامتی جامعه است.
آنان که
فخر ما حضرت محمد مصطفی(ص) بر دستان شان بوسه زده، همگان را به تکریم و بزرگداشت
آنان ترغیب فرمود.
بی شک کارگران بازوان حرکت هر جامعهای به سوی رشد، تعالی و
شکوفایی هستند و همه پیشرفتهای حاصل در مسیر زندگی نشات گرفته از رشد و پویایی
فکر و گسترش اندیشهورزی است و در هر جامعهای که از فرصت اندیشه و بازوی هنرمند
کارگران بهتر استفاده شود توسعه و پیشرفت رونقی دو چندان خواهد یافت.
اینجانبان ضمن ارج نهادن به زحمات این تلاش گران، فرا رسیدن روز کارگر را به جامعه کارگری که با تلاش شبانه روزی خود زمینه توسعه و آبادانی همه جانبه را فراهم می نمایند تبریک گفته و آرزوی توفیق و سربلندی همه این عزیزان را داریم./ف.نوروزی فرد
نظر دهید