متن استاتیک شماره 54 موجود نیست متن استاتیک شماره 54 موجود نیست
  • 1400/04/20
  • - تعداد بازدید: 37
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
دانشکده تغذیه و علوم غذایی

چگونه پخت غذا بطور کامل انجام میشود

چگونه پخت غذا بطور کامل انجام می­شود

 

دمای غذا باید به 70درجه سانتیگراد برسد تا مطمئن شویم که برای مصرف مناسب و ایمن است. دمای 70درجه سانتی گراد تعداد زیادی از میکروارگانیسم­ها را در مدت 30ثانیه از بین میبرد.

از یک دماسنج برای اطمینان از اینکه دمای غذا به 70درجه سانتی گراد رسیده است استفاده نمائید.

 

روش استفاده از دماسنج به شرح ذیل می باشد:

دماسنج را در مرکزضخیم ترین قسمت گوشت قرار دهید.

مطمئن شوید که دماسنج به استخوان و یا دیواره ظرف برخورد نکرده است.

پس از هر بار استفاده، دماسنج را تمیز و ضد عفونی کنید تا ازآلودگی متقاطع بین غذاهای خام و غذاهای پخته جلوگیری شود. در صورتیکه دماسنج در دسترس نباشد.

گوشت ماکیان را تا زمانیکه عصاره آن شفاف گردد و داخل آن صورتی نباشد بپزید.

تخم مرغ و غذاهای دریایی را تا زمانیکه بسیارداغ شوند بپزید.

غذاهای مایع مانند سوپ ها و خورشت ها باید ابتدا به دمای جوش برسند و سپس در آن دما حداقل به مدت 1دقیقه جوشانده شوند.

"الهام اشرفی" دکترای تخصصی اصلاح نباتات (ژنتیک و بهنژادی گیاهی)دانشکده تغذیه و علوم غذایی

پایان خبر

 

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشکده,اخبار واحدها
  • کد خبری : 43800
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید