متن استاتیک شماره 54 موجود نیست متن استاتیک شماره 54 موجود نیست
  • 1400/12/21
  • - تعداد بازدید: 44
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
دانشکده تغذیه و علوم غذایی

چگونه پوست خود را تغذیه کنیم؟

چگونه پوست خود را تغذیه کنیم؟

جلوگیری از تشکیل خطوط ریز، چین و چروک، و لکه های کدر کار دشواری است. قند موجود در خون تمایل دارد با پروتئین هایی که پوست را سفت و صاف نگه می دارند متصل شود و انعطاف پذیری طبیعی پوست را کم می کند.

قند موجود در غذاهای فرآوری شده مضر است در صورتی که قندهای طبیعی موجود در میوه ها و سبزیجات به دلیل همراه بودن با آنتی اکسیدان های مفید می تواند اثرات مثبتی بر روی پوست بگذارد.

 

پوست نیاز به رطوبت دارد تا به بهترین شکل ظاهر شود. پوست خشک زودتر پیر می شود و احتمال ایجاد خارش و قرمزی بیشتر است. اما بیشتر مایعات - نه تنها آب ساده - به هیدراته نگه داشتن پوست کمک می کنند. تقریبا 90 درصد آب پرتقال و شیر را آب تشکیل می دهد. ولی نوشیدنی های حاوی کافئین و الکل تاثیری ندارند و حتی می توانند رطوبت را از بدن شما خارج کنند.

غذاهای حاوی مقدار فراوان کربوهیدرات ساده مانند نان سفید، نان شیرینی سفید، کورن فلکس، ماکارونی پخته شده و حتی کشمش به سرعت قند خون را بالا می برند. این عمل باعث می شود بدن انسولین بیشتری بسازد،  انسولین هورمونی است که تولید چربی را افزایش می دهد و منافذ شما را مسدود می کند و منجر به ایجاد جوش شود.

اسیدهای چرب ضروری، مانند امگا 3، اجزا سازنده غشای سلولی هستند. آنها همچنین به ساخت سد چربی طبیعی پوست کمک می کنند که پوست را انعطاف پذیر نگه می دارد.

 امگا3 در ماهی هایی مانند ماهی تن و سالمون و همچنین در روغن های گیاهی، آجیل و سویا نیز یافت می شوند. اما اگر رژیم غذایی شما حاوی پروتئین حیوانی نباشد، سطوح پایین تری از امگا 3 را به طور معمول دریافت می کنید بنابراین در رژیم های گیاه خواری معمولا افراد پوست خشک تری را تجربه می کنند.

سطح بالاتر ویتامین A در خون موجب کاهش ترشح چربی طبیعی پوست (سبوم) می شود. کدو حلوایی، طالبی، هویج، سبزیجات برگ سبز، انبه، کدو تنبل و سیب زمینی شیرین منابع غنی ویتامین A هستند.

مطالعات نشان داده اند که حدود یک سوم از کودکان مبتلا به اگزما شدید، که باعث خارش، قرمزی و متورم شدن پوست می شود، آلرژی غذایی نیز داشته اند. فرآورده های لبنی و تخم مرغ اغلب در سنین پایین باعث ایجاد واکنش می شوند.

"زهرا مغدانی" کارشناس ارشد تغذیه دانشکده تغذیه و علوم غذایی

پایان خبر

  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشکده,اخبار واحدها
  • کد خبری : 56597
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید