دانشکده تغذیه و علوم غذایی
کسب رتبه اول مدیریت عملکرد یکپارچه در سال 1400 توسط دانشکده تغذیه و علوم غذایی
کسب رتبه اول مدیریت عملکرد یکپارچه در سال 1400 توسط دانشکده تغذیه و علوم غذایی
معاون پشتیبانی و رئیس کمیته تحول اداری دانشکده تغذیه و علوم غذایی از کسب رتبه اول توسط این دانشکده در طرح تحول اداری خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، دکتر"سیاوش باباجعفری" رئیس دانشکده تغذیه و علوم غذایی گفت: بر اساس ارزیابی های انجام شده توسط معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در حوزه مدیریت عملکرد یکپارچه در سال 1400، این دانشکده موفق به کسب رتبه اول تحول اداری در بین تمامی دانشکده های وابسته به دانشگاه علوم پزشکی شیراز گردید.
او افزود: میزان رشد شاخص های تحول اداری این دانشکده را در سال 1400 نسبت به سالهای گذشته، قابل توجه و مثبت ذکر نموده و بیان کرد یکی از دلایل اصلی کسب رتبه اول، تلاش دسته جمعی، کار تیمی و پشتکار تمامی اعضای کمیته تحول اداری دانشکده بوده است.
دکتر باباجعفری در پایان از دکتر عبدالحمید مصلی نژاد (رئیس کمیته تحول اداری)، لیلا محبی(مسئول کمیته صیانت از حقوق شهروندی)، فاطمه شفیعی (دبیر کمیته مدیریت دانش)، امین سامانیان (مسئول کمیته بازرسی و رسیدگی به شکایات و مسئول امور قراردادها و انبار)، احمد رضا همتی(مسئول کمیته توسعه دولت الکترونیک)، محمد مهدی کریمی(مسئول کمیته آموزش و توسعه کارکنان، مسئول کمیته مدیریت سبز، مسئول امور رفاهی و مسئول کمیته توسعه منابع فیزیکی و نظارت بر طرح های عمرانی)، لیلا محبی،زینب شرفی و فرناز کاظمی(مسئولین کمیته منابع انسانی)، زهرا بیگی پور (مسئول کمیته امور مالی) و تمامی مجموعه دانشکده تغذیه و علوم غذایی در کسب این عنوان تشکر و قدردانی نمود./ف.نوروزی فرد
نظر دهید