کسب رتبه علمی پژوهشی توسط مجله IJNS دانشکده تغذیه و علوم غذایی
کسب رتبه علمی پژوهشی توسط مجله IJNSدانشکده تغذیه و علوم غذا
به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، مدیر مسئول مجله IJNS دانشکده تغذیه از کسب رتبه علمی پژوهشی در سال 99 توسط این مجله خبر داد.
به استناد مصوبه یکصد و بیستمین جلسه کمیسیون
نشریات علوم پزشکی کشور مورخ 3/6/98، مجله Internationah Journal
of Nutrition Sciences دانشکده تغذیه و علوم
غذایی موفق به اخذ رتبه علمی پژوهشی گردید.
" دکتر سید جلیل معصومی" افزود: این مجله وابسته به دانشگاه علوم پزشکی
شیراز بوده و به صورت فصلنامه منتشر می شود.
این فصلنامه به زبان انگلیسی چاپ می شود و مقالات علمی و پژوهشی مرتبط با کلیه حوزه های تغذیه و صنایع غذایی را به چاپ می رساند.
اولین شماره این مجله در اسفند ماه 95 (دسامبر 2016) به چاپ رسید و تاکنون 14 شماره از این مجله منتشر شده است.
این مجله آماده پذیرش مقالات علمی- پژوهشی محققین، اعضای هیأت علمی و ... از طریق Online Submission می باشد.
علاقه مندان می توانند آثار خود را به صورت آنلاین از طریق آدرس http://ijns.sums.ac.ir ثبت و یا به ایمیل ijns@sums.ac.ir ارسال نمایند .
دکترسید جلیل معصومی
مدیر مسئول مجله بین المللی علوم تغذیه
نظر دهید