دانشکده تغذیه و علوم غذایی
کسب مقام اول و رتبه اول مدیریت عملکرد یکپارچه در سال 1399 توسط دانشکده تغذیه و علوم غذایی
کسب مقام اول و رتبه اول مدیریت عملکرد یکپارچه در سال 1399 توسط دانشکده تغذیه و علوم غذایی
معاون پشتیبانی و رئیس کمیته تحول اداری دانشکده تغذیه و علوم غذایی از کسب رتبه اول و نشان طلایی توسط این دانشکده در طرح تحول اداری خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، دکتر "سید محمد مظلومی" رئیس این دانشکده گفت: بر اساس ارزیابی های انجام شده توسط معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در حوزه مدیریت عملکرد یکپارچه در سال 1399، این دانشکده موفق به دریافت نشان طلایی و رتبه اول تحول اداری در بین تمامی دانشکده های وابسته به دانشگاه علوم پزشکی شیراز گردید.
وی ارزیابی های انجام شده را در حوزه های صیانت از حقوق شهروندی، مدیریت دانش، مدیریت سبز، کمیته توسعه دولت الکترونیک، آموزش و توسعه کارکنان، منابع انسانی، نظارت بر خدمات عمومی و امور مالی ذکر نمود و خاطر نشان کرد، این دانشکده در حدود 60 درصد شاخص ها، نمره کامل 100 را به خود اختصاص داده است.
دکتر مظلومی میزان رشد شاخص های تحول اداری این دانشکده را در سال 1400 نسبت به سالهای گذشته، قابل توجه و مثبت ذکر نموده و بیان کرد یکی از دلایل اصلی کسب نشان طلا و رتبه اول، تلاش دسته جمعی، کار تیمی و پشتکار تمامی اعضای کمیته تحول اداری دانشکده بوده است.
دکتر مظلومی در پایان از دکتر عبدالحمید مصلی نژاد (رئیس کمیته تحول اداری) ، لیلا محبی(مسئول کمیته صیانت از حقوق شهروندی)،فاطمه شفیعی (دبیر کمیته دانش)، امین سامانیان (مسئول کمیته بازرسی و رسیدگی به شکایات و مسئول امور قراردادها و انبار)، احمد رضا همتی (مسئول توسعه دولت الکترونیک)، محمد مهدی کریمی(مسئول کمیته آموزش و توسعه کارکنان، مسئول کمیته مدیریت سبز، مسئول امور رفاهی و مسئول کمیته توسعه منابع فیزیکی و نظارت بر طرح های عمرانی)، لیلا محبی،زینب شرفی و دکتر پژمان نعمت الهی(مسئولین کمیته منابع انسانی)، زهرا بیگی پور (مسئول کمیته امور مالی) و کلیه مجموعه دانشکده در کسب این عنوان تشکر و قدردانی نمود. /ف نوروزی فرد
نظر دهید