متن استاتیک شماره 54 موجود نیست متن استاتیک شماره 54 موجود نیست
  • 1399/11/27
  • - تعداد بازدید: 27
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
دانشکده تغذیه و علوم غذایی

10 فرمان « رهنمودهای غذایی ایران » را اجرا کنیم

10 فرمان « رهنمودهای غذایی ایران » را اجرا کنیم

1- در انتخاب مواد غذایی، به تنوع، اعتدال و تعادل توجه نمایید.

2- وزن خود را در محدوده طبیعی و مطلوب حفظ نمایید.

3- فعالیت بدنی خود را بیشتر کنید؛ (برنامه ورزشی مرتب (مانند پیاده روی) به صورت حداقل سه روز در هفته و هربار به مدت 30 تا 40 دقیقه)

 

4- دریافت فیبر غذایی روزانه را افزایش دهید. (با مصرف بیشتر میوه ها، سبزی ها، حبوبات و نان های سبوس دار)

5- مصرف شیر، ماست و پنیر کم چرب (کمتر از 5/2 درصد) را در برنامه غذایی روزانه افزایش دهید.

6- مصرف چربی و انواع روغن را تا حد ممکن کاهش دهید. در صورت نیاز، از روغن های مایع یا روغن زیتون استفاده کنید. از سرخ کردن مواد غذایی بپرهیزید. چنانچه نیاز به سرخ کردن می باشد، از روغن مایع مخصوص سرخ کردن (به مقدار کم) استفاده کنید.

7- بیشتر از گوشت های سفید مانند مرغ و ماهی استفاده کنید. مصرف فرآورده های گوشتی مانند سوسیس و کالباس را محدود کنید. در صورت مصرف گوشت قرمز، چربی های قابل رویت آن را حتما جدا کنید.

8- مصرف قندهای ساده مانند قند، شکر، شیرینی و شکلات، نوشابه و آبمیوه های صنعتی را محدود نمایید.

9- از مصرف زیاد نمک خودداری کرده و سر سفره غذا حتی المقدور از نمکدان استفاده ننمایید.

10- روزانه 6 تا 8 لیوان آب بنوشید.

"سیده مریم عبداله زاده" دکتری تخصصی علوم تغذیه دانشکده تغذیه ئو علوم غذایی

پایان خبر

  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشکده,اخبار واحدها
  • کد خبری : 37178
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید