| محور های پژوهشی | 
| عضو هیئت علمی | محورهای پژوهشی مورد علاقه اعضا هیئت علمی | 
| 
 | روشهای گندزدایی ترکیبی و بسته بندی MAP در سبزیجات و سالادهای آماده مصرف | 
| 
 | میکروبیولوژی مواد غذایی ویروس شناسی مواد غذایی کنترل فساد میکروبی در مواد غذایی | 
| 
 | تولید غذاهای فراسودمند غنی کردن مواد غذایی بررسی ایمنی شیمیایی مواد غذایی فرمولاسیون فرآورده های غلاتی | 
| 
 | سم شناسی مواد غذایی تولید غذاهای فراسودمند پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها میکروبیولوژی فراورده های لبنی انکپسولاسیون | 
| مریم عباس والی | - استفاده از ترکیبات ضد میکروبی و آنتی اکسیدان های طبیعی برای افزایش مدت زمان ماندگاری موادغذایی - بسته بندی هوشمند و فعال - بیوفیلم باکتری ها و تاثیر ترکیبات مختلف بر تشکیل یا عدم تشکیل آنها |