محور های پژوهشی |
عضو هیئت علمی |
محورهای پژوهشی مورد علاقه اعضا هیئت علمی |
|
روشهای گندزدایی ترکیبی و بسته بندی MAP در سبزیجات و سالادهای آماده مصرف |
|
میکروبیولوژی مواد غذایی ویروس شناسی مواد غذایی کنترل فساد میکروبی در مواد غذایی |
|
تولید غذاهای فراسودمند غنی کردن مواد غذایی بررسی ایمنی شیمیایی مواد غذایی فرمولاسیون فرآورده های غلاتی |
|
Bio preservation باکتریوسین ها مخاطرات میکروبی غذایی مقاومت آنتی بیوتیک سموم مواد غذایی |
مریم عباس والی |
- استفاده از ترکیبات ضد میکروبی و آنتی اکسیدان های طبیعی برای افزایش مدت زمان ماندگاری موادغذایی - بسته بندی هوشمند و فعال - بیوفیلم باکتری ها و تاثیر ترکیبات مختلف بر تشکیل یا عدم تشکیل آنها |