معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشکده تغذیه و علوم غذایی یکی از معاونت های فعال و مهم دانشکده می باشد که علاوه بر انجام فعالیت های مختلف در ارتباط با امور دانشجویان به فعالیت در حوزه امور فرهنگی می پردازد. این معاونت با شناسایی قابلیت ها و توانمندی های دانشجویان در تعاملات منظم و منسجم، فراهم آوردن امکانات و سازماندهی در راستای ارتقای سطح فرهنگی و هنری دانشجویان در جهت برنامه های راهبردی مربوط به مصوبات شورای فرهنگی سهم مهمی در ارتباط فرهنگی دانشکده عهده دار می باشد، تلاش مضاعف در خصوص رشد خلاقیت ها و پرورش استعدادها در زمینه های مختلف فرهنگی و هنری بر عهده امور فرهنگی این معاونت می باشد.
عمده برنامه های فرهنگی که در دانشکده انجام می گردد عبارتند از:
۱. برگزاری جشن ها و اعیاد مختلف مذهبی یا ملی
۲. برگزاری اردوهای داخل استانی و خارج استانی ویژه دانشجویان با هماهنگی مدیریت امور فرهنگی دانشگاه
۳. برگزاری مسابقات ( ویژه کارکنان، اساتید و دانشجویان)
۴. برپایی مراسم به مناسبت های مذهبی ( شب قدر، محرم و صفر و ....)
۵. چاپ مطالب فرهنگی متناسب با مناسبت های مختلف
۶. هماهنگی با معاونت های آموزشی، پژوهشی و اداری مالی دانشکده
۷. حمایت از فعالیت های تشکل های اسلامی ( بسیح دانشجویی و انجمن اسلامی)
۸. مشارکت در اجرای برنامه های مختلف فرهنگی با نهادهای متولی امور فرهنگی دانشگاه
۹. برگزاری مسابقات ورزشی - هماهنگی استفاده دانشجویان از وسیله رفت و برگشت امور دانشجویی