کارکنان
اساتید
دانشجویان
EN
خانه
معرفی دانشکده
تاریخچه
چارت سازمانی
منابع و امکانات آموزشی
روسای دانشکده در گذر زمان
افتخارات دانشکده
گالری تصاویر دانشکده
واحد های اداری
ریاست
معاونت آموزشی
معاونت پژوهشی
معاونت تحصیلات تکمیلی
معاونت فرهنگی و دانشجویی
معاونت پشتیبانی
کمیته ها
گروه های آموزشی
کارشناسی تغذیه دانشکده باقرالعلوم سپیدان
گروه بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی
گروه تغذیه جامعه
گروه تغذیه بالینی
خدمات
فرم ها و دستورالعمل ها
ارتباط با ما
پرسش های متداول
تماس با ما
شماره تماس های داخلی دانشکده
صفحه اصلی
معاونت تحقیقات و فناوری
دفتر متریو
معاون تحقیقات و فناوری
کارکنان
شورای پژوهشی
کتابخانه
دفتر متریو
معرفی دفتر متریو
اهداف
راهبردها
دستورالعمل ها
راهنمای نحوه نگارش روش کار طرح های مروری
راهنمای بودجه بندی انواع طرح های مروری
کارکنان
افتخارات
کمیته تحقیقات دانشجویی
سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی
اعضای کمیته تحقیقات دانشجویی
نحوه عضویت در کمیته تحقیقات دانشجویی
راههایی ارتباطی با کمیته تحقیقات دانشجویی
کمیته اخلاق در پژوهش دانشکده بهداشت و تغذیه و علوم غذایی
فرم ها و آیین نامه های پژوهشی
فرآیند های پژوهشی
نشریه IJNS
مرکز تحقیقات تغذیه
Affiliation
Acknowledgment
اولویت های پژوهشی
شورای انتشارات
کتابخانه
امور فرهنگی و دانشجویی
امور کارکنان