دانشکده تغذیه و علوم غذایی
کارکناناساتیددانشجویان
EN
  • خانه
  • معرفی دانشکده
    • تاریخچه
    • چارت سازمانی
    • منابع و امکانات آموزشی
    • روسای دانشکده در گذر زمان
    • افتخارات دانشکده
    • گالری تصاویر دانشکده
  • واحد های اداری
    • ریاست
    • معاونت آموزشی
    • معاونت پژوهشی
    • معاونت تحصیلات تکمیلی
    • معاونت فرهنگی و دانشجویی
    • معاونت پشتیبانی
    • کمیته ها
  • گروه های آموزشی
    • کارشناسی تغذیه دانشکده باقرالعلوم سپیدان
    • گروه بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی
    • گروه تغذیه جامعه
    • گروه تغذیه بالینی
  • خدمات
    • فرم ها و دستورالعمل ها
  • ارتباط با ما
    • پرسش های متداول
    • تماس با ما
    • شماره تماس های داخلی دانشکده
  • صفحه اصلی
  • معاونت تحقیقات و فناوری
  • دفتر متریو
  • معاون تحقیقات و فناوری
  • کارکنان
  • شورای پژوهشی
  • کتابخانه
  • دفتر متریو
    • معرفی دفتر متریو
    • اهداف
    • راهبردها
    • دستورالعمل ها
      • راهنمای نحوه نگارش روش کار طرح های مروری
      • راهنمای بودجه بندی انواع طرح های مروری
    • کارکنان
    • افتخارات
  • کمیته تحقیقات دانشجویی
    • سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی
    • اعضای کمیته تحقیقات دانشجویی
    • نحوه عضویت در کمیته تحقیقات دانشجویی
    • راههایی ارتباطی با کمیته تحقیقات دانشجویی
  • کمیته اخلاق در پژوهش دانشکده بهداشت و تغذیه و علوم غذایی
  • فرم ها و آیین نامه های پژوهشی
  • فرآیند های پژوهشی
  • نشریه IJNS
  • مرکز تحقیقات تغذیه
  • Affiliation
    • Acknowledgment
  • اولویت های پژوهشی
  • شورای انتشارات

سیستم مدیریت آموزشی سباوزارت بهداشت ،درمان و آموزش پزشکیمجله بین المللی علوم تغذیه (IJNS)جستجو در کتابخانه علوم پزشکیسامانه علم سنجی اعضای هیات علمیسامانه نشریات علمی علوم پزشکی شیرازدفتر مقام معظم رهبرینهاد ریاست جمهورینوپاسامانه پژوهشیارسامانه یکپارچه اطلاعات کارمند
آدرس:شیراز- بلوار رازی- روبروی باشگاه ورزشی برق- دانشکده تغذیه و علوم غذایی

کدپستی:7153675500

تلفن: 8-7251001-0713

پست الکترونیک: scnutrition@sums.ac.ir


آمار بازدید سایت : 154163
آخرین بروز رسانی:1404/02/20 13:32

  • کتابخانه
  • امور فرهنگی و دانشجویی
  • امور کارکنان