متن استاتیک شماره 54 موجود نیست متن استاتیک شماره 54 موجود نیست
  • 1400/09/30
  • - تعداد بازدید: 26
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
دانشکده تغذیه و علوم غذایی

برگزاری دومین جلسه کارگروه ارتباط با صنعت و رفع موانع تولید با موضوع « نان سالم »

برگزاری دومین جلسه کارگروه ارتباط با صنعت و رفع موانع تولید با موضوع « نان سالم »

به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، دکتر "سید محمد مظلومی" رئیس این دانشکده از دومین کارگروه ارتباط با صنعت و رفع موانع تولید با موضوع "نان سالم" در دانشکده تغذیه و علوم غذایی خبر داد.

 

وی گفت: در راستای تاکیدات استاندار فارس دکتر "محمد هادی ایمانیه" در خصوص تهیه نان سالم، دومین جلسه کارگروه ارتباط با صنعت و رفع موانع تولید شورای عالی غذا و تغذیه دانشگاه با حضور افراد ذیل در تاریخ 29/9/1400 در محل دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزار و مقرر شد موضوع به شکل کارشناسی و تخصصی از طریق هریک از سازمان های مربوطه پیگیری و راهکارهایی برای مشکلات موجود در جلسه آینده ارائه شود.

افراد حاضر :
 دکتر سید محمد مظلومی رئیس دانشکده تغذیه و علوم غذایی

دکتر سیاوش باباجعفری دبیر شورای عالی غذا و تغذیه دانشگاه

مهندس مهدی جمالی مدیرکل اداره غله و خدمات بازرگانی استان فارس

دکتر محمد مهدی رزمجویی مدیر غذا و محصولات آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو

دکتر موسی صالحی عضو هیات علمی دانشکده تغذیه و علوم غذایی

دکتر اکبر جوکار عضو هیات علمی مرکز تحقیقات جهاد کشاورزی استان فارس

دکتر عبدالحمید مصلی نژاد معاون پشتیبانی دانشکده تغذیه و علوم غذایی

دکتر پژمان نعمت الهی مسئول دفتر ارتباط با صنعت و مسئول دبیرخانه شورای عالی غذا و تغذیه

دکتر وحید بااقبالی کارشناس صنایع غذایی و دبیر کارگروه ارتباط با صنعت و رفع موانع تولید

دکتر زهرا سهرابی عضو هیات علمی دانشکده تغذیه و علوم غذایی و دبیرکارگروه تغذیه جامعه

دکتر اعظم عباسی عضو هیات علمی دانشکده تغذیه و علوم غذایی و دبیرکارگروه سطح ایمنی غذا

دکتر سارا هدایتی عضو هیات علمی مرکز تحقیقات تغذیه و کارشناس صنایع غذایی

مریم مهارت رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه

مهندس سعید آهنگرانی کارشناس مسئول بهداشت مواد غذایی معاونت بهداشت دانشگاه

داود سلیمانی کارشناس مواد غذایی معاونت غذا و دارو

 

 

 

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشکده,اخبار واحدها
  • کد خبری : 52464
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید