دانشکده تغذیه و علوم غذایی
برگزاری دومین جلسه کارگروه ارتباط با صنعت و رفع موانع تولید با موضوع « نان سالم »
برگزاری دومین جلسه کارگروه ارتباط با صنعت و رفع موانع تولید با موضوع « نان سالم »
به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، دکتر "سید محمد مظلومی" رئیس این دانشکده از دومین کارگروه ارتباط با صنعت و رفع موانع تولید با موضوع "نان سالم" در دانشکده تغذیه و علوم غذایی خبر داد.
وی گفت: در راستای تاکیدات استاندار فارس دکتر "محمد هادی ایمانیه" در خصوص تهیه نان سالم، دومین جلسه کارگروه ارتباط با صنعت و رفع موانع تولید شورای عالی غذا و تغذیه دانشگاه با حضور افراد ذیل در تاریخ 29/9/1400 در محل دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزار و مقرر شد موضوع به شکل کارشناسی و تخصصی از طریق هریک از سازمان های مربوطه پیگیری و راهکارهایی برای مشکلات موجود در جلسه آینده ارائه شود.
افراد حاضر :
دکتر سید محمد مظلومی رئیس دانشکده تغذیه
و علوم غذایی
دکتر سیاوش باباجعفری دبیر شورای عالی غذا و تغذیه دانشگاه
مهندس مهدی جمالی مدیرکل اداره غله و خدمات بازرگانی استان فارس
دکتر محمد مهدی رزمجویی مدیر غذا و محصولات آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو
دکتر موسی صالحی عضو هیات علمی دانشکده تغذیه و علوم غذایی
دکتر اکبر جوکار عضو هیات علمی مرکز تحقیقات جهاد کشاورزی استان فارس
دکتر عبدالحمید مصلی نژاد معاون پشتیبانی دانشکده تغذیه و علوم غذایی
دکتر پژمان نعمت الهی مسئول دفتر ارتباط با صنعت و مسئول دبیرخانه شورای عالی غذا و تغذیه
دکتر وحید بااقبالی کارشناس صنایع غذایی و دبیر کارگروه ارتباط با صنعت و رفع موانع تولید
دکتر زهرا سهرابی عضو هیات علمی دانشکده تغذیه و علوم غذایی و دبیرکارگروه تغذیه جامعه
دکتر اعظم عباسی عضو هیات علمی دانشکده تغذیه و علوم غذایی و دبیرکارگروه سطح ایمنی غذا
دکتر سارا هدایتی عضو هیات علمی مرکز تحقیقات تغذیه و کارشناس صنایع غذایی
مریم مهارت رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه
مهندس سعید آهنگرانی کارشناس مسئول بهداشت مواد غذایی معاونت بهداشت دانشگاه
داود سلیمانی کارشناس مواد غذایی
معاونت غذا و دارو
نظر دهید