دانشکده تغذیه و علوم غذایی
بزرگداشت روز پژوهش و معرفی برگزیدگان حوزه پژوهش در دانشکده تغذیه و علوم غذایی
بزرگداشت روز پژوهش و معرفی برگزیدگان حوزه پژوهش در دانشکده تغذیه و علوم غذایی
معاون تحقیقات و فناوری دانشکده تغذیه و علوم غذایی در پیامی به برگزیدگان و پژوهشگران فعال این دانشکده تبریک گفت.
دکتر سهرابی با تأکید بر اینکه ارتقا کیفیت آموزش هدف راهبردی در دانشکده تغذیه و علوم غذایی است، گفت: امیدواریم این دانشکده با جهاد تبیین به سمت دانشگاهی مسأله محور، پژوهش محور و پاسخگو حرکت کند و با اقتصاد و صنعت در ارتباط باشد.
در ادامه این مراسم از پژوهشگران برتر به شرح زیر تقدیر و قدردانی شد:
دکتر سیاوش باباجعفری (کسب رتبه ششم کشوری در بین مراکز تحقیقات ارتقا سلامت (با یک تا پنج سال فعالیت))
دکتر سید محمد مظلومی (پژوهشگر فعال در زمینه ارتباط با صنعت)
دکتر زهرا سهرابی (پژوهشگر فعال)
دکتر سید جلیل معصومی (کسب رتبه دوم کشوری در بین مرکز رشد فناوری اطلاعات)
نظر دهید