متن استاتیک شماره 54 موجود نیست متن استاتیک شماره 54 موجود نیست
  • 1401/10/03
  • - تعداد بازدید: 34
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
دانشکده تغذیه و علوم غذایی

بزرگداشت روز پژوهش و معرفی برگزیدگان حوزه پژوهش در دانشکده تغذیه و علوم غذایی

بزرگداشت روز پژوهش و معرفی برگزیدگان حوزه پژوهش در دانشکده تغذیه و علوم غذایی

معاون تحقیقات و فناوری دانشکده تغذیه و علوم غذایی در پیامی به برگزیدگان و پژوهشگران فعال این دانشکده تبریک گفت.

 
 
به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، دکتر "زهرا سهرابی" از برگزاری مراسم روز پژوهش،  همزمان با گرامیداشت هفته پژوهش و تجلیل از پژوهشگران برتر این دانشکده در سالن سینا صدرا در روز چهارشنبه سی آذر ماه 1401 خبر داد.

دکتر سهرابی با تأکید بر اینکه ارتقا کیفیت آموزش هدف راهبردی در دانشکده تغذیه و علوم غذایی است، گفت: امیدواریم این دانشکده با جهاد تبیین به سمت دانشگاهی مسأله محور، پژوهش محور و پاسخگو حرکت کند و با اقتصاد و صنعت در ارتباط باشد.

در ادامه این مراسم از پژوهشگران برتر به شرح زیر تقدیر و قدردانی شد:

دکتر سیاوش باباجعفری (کسب رتبه ششم کشوری در بین مراکز تحقیقات ارتقا سلامت (با یک تا پنج سال فعالیت))

دکتر سید محمد مظلومی (پژوهشگر فعال در زمینه ارتباط با صنعت)

دکتر زهرا سهرابی (پژوهشگر فعال)

دکتر سید جلیل معصومی (کسب رتبه دوم کشوری در بین مرکز رشد فناوری اطلاعات)

 

 

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشکده,اخبار واحدها
  • کد خبری : 72018
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید