دانشکده تغذیه و علوم غذایی
تهیه و توزیع آش نذری بمناسبت شهادت امام علی(ع)و شب بافضیلت قدر
تهیه و توزیع آش نذری بمناسبت شهادت امام علی(ع)و شب بافضیلت قدر
دانشکده تغذیه و علوم غذایی
تقدیر از پرسنل آزمایشگاه به مناسبت روز علوم آزمایشگاهی
تقدیر از پرسنل آزمایشگاه به مناسبت روز علوم آزمایشگاهی
دانشکده تغذیه و علوم غذایی
برنامه زیارت حضرت شاهچراغ(ع) به مناسبت میلاد با سعادت امام حسن مجتبی (ع)
برنامه زیارت حضرت شاهچراغ(ع) به مناسبت میلاد با سعادت امام حسن مجتبی (ع)
دانشکده تغذیه و علوم غذایی
توصیه هایی برای وعده شام در ماه مبارک رمضان
توصیه هایی برای وعده شام در ماه مبارک رمضان
دانشکده تغذیه و علوم غذایی
برگزاری مراسم تقدیر و تشکر از رئیس کارگزینی دانشکده تغذیه و علوم غذایی به مناسبت روز منابع انسانی
برگزاری مراسم تقدیر و تشکر از رئیس کارگزینی دانشکده تغذیه و علوم غذایی به مناسبت روز منابع انسانی
دانشکده تغذیه و علوم غذایی
راهنمای تغذیه ای برای روزه داری در 5 گروه ویژه
راهنمای تغذیه ای برای روزه داری در 5 گروه ویژه
دانشکده تغذیه و علوم غذایی
برگزاری کارگاه آموزشی زندگی به رنگ خدا
برگزاری کارگاه آموزشی زندگی به رنگ خدا
دانشکده تغذیه و علوم غذایی
کسب رتبه اول واحد روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی در سال 1400
کسب رتبه اول واحد روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی در سال 1400
دانشکده تغذیه و علوم غذایی
روزه داری در افراد مبتلا به سنگ کلیه
روزه داری در افراد مبتلا به سنگ کلیه