دانشکده تغذیه و علوم غذایی
ذرات ریز پلاستیک در زنجیره غذایی انسان
ذرات ریز پلاستیک در زنجیره غذایی انسان
دانشکده تغذیه و علوم غذایی
آیا شکر قهوه ای از شکر سفید بهتر است؟
آیا شکر قهوه ای از شکر سفید بهتر است؟
دانشکده تغذیه و علوم غذایی
بازدید از موزه دفاه مقدس به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس
بازدید از موزه دفاه مقدس به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس
دانشکده تغذیه و علوم غذایی
آیین عطر افشانی قبور شهدای گمنام به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس
آیین عطر افشانی قبور شهدای گمنام به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس
دانشکده تغذیه و علوم غذایی
برگزاری مراسم پرچم گردانی خادمین حضرت شاهچراغ(ع)
برگزاری مراسم پرچم گردانی خادمین حضرت شاهچراغ(ع)
دانشکده تغذیه و علوم غذایی
پیام تبریک رئیس و هیئت رئیسه دانشکده تغذیه و علوم غذایی به مناسبت هفته دفاع مقدس
پیام تبریک رئیس و هیئت رئیسه دانشکده تغذیه و علوم غذایی به مناسبت هفته دفاع مقدس
دانشکده تغذیه و علوم غذایی
افتخارآفرینی دانشجویان دانشکده تغذیه و علوم غذایی در چهاردهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور
افتخارآفرینی دانشجویان دانشکده تغذیه و علوم غذایی در چهاردهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور
دانشکده تغذیه و علوم غذایی
افتخارآفرینی دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی قطب 5 در چهاردهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور
افتخارآفرینی دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی قطب 5 در چهاردهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور