برگزاری جلسه شورای آموزشی دانشکده در خصوص نحوه ارتقا کیفیت کلاس های آنلاین و آفلاین مجازی
برگزاری جلسه شورای آموزشی دانشکده در خصوص نحوه ارتقا کیفیت کلاس های آنلاین و آفلاین مجازی
راهکارهای مقابله با اضافه وزن در روزهای حضور در خانه
راهکارهای مقابله با اضافه وزن در روزهای حضور در خانه
توصیه های تغذیه ای برای روزه داران در ماه مبارک رمضان
توصیه های تغذیه ای برای روزه داران در ماه مبارک رمضان
انتصاب دکتر عنایت اله بریزی به عنوان معاون فرهنگی دانشجویی دانشکده تغذیه و علوم غذایی
انتصاب دکتر عنایت اله بریزی به عنوان معاون فرهنگی دانشجویی دانشکده تغذیه و علوم غذایی
انتشار چهاردهمین شماره مجله بین المللی علوم تغذیه (IJNS)
انتشار چهاردهمین شماره مجله بین المللی علوم تغذیه (IJNS)
توصیه های تغذیه ای درخصوص کاهش استرس ناشی از ویروس کرونا
توصیه های تغذیه ای درخصوص کاهش استرس ناشی از ویروس کرونا
نکات مهم در خصوص بهداشت مواد غذایی در طول شیوع ویروس کرونا
نکات مهم در خصوص بهداشت مواد غذایی در طول شیوع ویروس کرونا
آیا ویروس کرونا از طریق مواد غذایی منتقل می شود؟
آیا ویروس کرونا از طریق مواد غذایی منتقل می شود؟
راهکارهایی برای مصرف ویتامین C برای مقابله با کرونا ویروس
راهکارهایی برای مصرف ویتامین C برای مقابله با کرونا ویروس
توصیه هایی برای مصرف مکمل ویتامین D برای پیشگیری از کرونا ویروس
توصیه هایی برای مصرف مکمل ویتامین D برای پیشگیری از کرونا ویروس