دانشکده تغذیه و علوم غذایی
مراسم تقدیر از ایثارگران در هفته دفاع مقدس
مراسم تقدیر از ایثارگران در هفته دفاع مقدس
دانشکده تغذیه و علوم غذایی
برگزاری ویژه برنامه جاماندگان اربعین
برگزاری ویژه برنامه جاماندگان اربعین
دانشکده تغذیه و علوم غذایی
توصیه های موثر در بهبود مزه دهان حین شیمی درمانی
توصیه های موثر در بهبود مزه دهان حین شیمی درمانی
دانشکده تغذیه و علوم غذایی
هیدروکربن ها و روش های کاهش ان در مواد غذایی
هیدروکربن ها و روشهای کاهش آن در مواد غذایی
دانشکده تغذیه و علوم غذایی
نقش قهوه در پیشگیری از بیماری های مزمن
نقش قهوه در پیشگیری از بیماری های مزمن
دانشکده تغذیه و علوم غذایی
انتشار شانزدهمین شماره مجله بین المللی علوم تغذیه IJNS
انتشار شانزدهمین شماره مجله بین المللی علوم تغذیه IJNS