متن استاتیک شماره 54 موجود نیست متن استاتیک شماره 54 موجود نیست
  • 1399/08/06
  • - تعداد بازدید: 26
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
دانشکده تغذیه و علوم غذایی

کاربرد غذایی کلزای تراریخته

کاربرد غذایی کلزای تراریخته

Nuseed از شرکت‌های فرعی Nufarm کلزایی را از طریق اصلاح ژنتیکی ایجاد کرده که قادر به تولید امگا 3 جهت تغذیه انسان و دام است که این محصول به تأیید مجامع قانونی استرالیا رسیده است.

 
 

این کلزای تراریخته یا اصلاح ژنتیکی شده نوین، اولین منبع گیاهی اسیدهای چرب امگا 3 است.

یک هکتار از این دانه روغنی می‌تواند به طور بالقوه مقدار امگا 3 برابر با 10 هزار کیلوگرم ماهی را تولید کند. منابع گیاهی تولیدکننده روغن امگا 3 می‌توانند فشار روی ذخایر ماهی را که منبع اصلی اسیدهای چرب هستند، کاهش دهند.

در سال 2018 عمده تمرکز بر ادامه آزمایش‌های مزرعه‌ای این محصول بوده و قرار بود این محصول در سال 2019 تجاری شود.

امگا 3 حاصل ابتدا جهت تغذیه آبزیان تحت برند Aquaterra و سپس جهت تغذیه انسانی تحت نام Nutriterra عرضه خواهد شد.

 

"الهام اشرفی" دکترای تخصصی اصلاح نباتات (ژنتیک و بهنژادی گیاهی)دانشکده تغذیه و علوم غذایی

پایان خبر

  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشکده,اخبار واحدها
  • کد خبری : 31627
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید