دانشکده تغذیه و علوم غذایی
کاربرد غذایی کلزای تراریخته
کاربرد غذایی کلزای تراریخته
Nuseed از شرکتهای فرعی Nufarm کلزایی را از طریق اصلاح ژنتیکی ایجاد کرده که قادر به تولید امگا 3 جهت تغذیه انسان و دام است که این محصول به تأیید مجامع قانونی استرالیا رسیده است.
این کلزای تراریخته یا اصلاح ژنتیکی شده نوین، اولین منبع گیاهی اسیدهای چرب امگا 3 است.
یک هکتار از این دانه روغنی میتواند به طور بالقوه مقدار امگا 3 برابر با 10 هزار کیلوگرم ماهی را تولید کند. منابع گیاهی تولیدکننده روغن امگا 3 میتوانند فشار روی ذخایر ماهی را که منبع اصلی اسیدهای چرب هستند، کاهش دهند.
در سال 2018 عمده تمرکز بر ادامه آزمایشهای مزرعهای این محصول بوده و قرار بود این محصول در سال 2019 تجاری شود.
امگا 3 حاصل ابتدا جهت تغذیه آبزیان تحت برند Aquaterra و سپس جهت تغذیه انسانی تحت نام Nutriterra عرضه خواهد شد.
"الهام اشرفی" دکترای تخصصی اصلاح نباتات (ژنتیک و بهنژادی گیاهی)دانشکده تغذیه و علوم غذایی
پایان خبر
نظر دهید