متن استاتیک شماره 54 موجود نیست متن استاتیک شماره 54 موجود نیست
  • 1399/06/31
  • - تعداد بازدید: 22
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
دانشکده تغذیه و علوم غذایی

اصول صحیح پخت و آب پز کردن غذا را بشناسیم

اصول صحیح پخت و آب پز کردن غذا را بشناسیم

به طور کلی چندین عامل، در حفظ مواد مغذی غذای پخته شده دخالت دارد:

 

1) فراوری ماده غذایی پیش از پخت

2) درجه حرارت و مدت زمان پخت

3) مقدار آب مصرفی برای پخت

هرچه در تهیه غذا، از زمان کمتر، آب کمتر و روغن کمتری استفاده شود، مواد مغذی به میزان بیشتری در غذا حفظ می شود.

همه ما آب پز کردن را روش سالمی برای پخت غذا می دانیم، اما آیا از اصول صحیح آب پز کردن غذا برای حفظ هرچه بیشتر مواد مغذی آن ها نیز آگاه هستید؟

اصول صحیح آبپز کردن به شرح زیر است:

1) استفاده از حرارت ملایم، حداقل زمان جوشاندن، ظروف سربسته و آب کمتر برای پخت به روش آبپز (آب پخت غذا را استفاده کرده و آن را دور نریزید)

2) درسته پختن یا کمتر خرد کردن انواع سبزیجات پیش از آبپزکردن (مثلا هویج، سیب زمینی و ...)

3) عدم پوست گیری سبزیجات قبل از پخت به روش آبپز (در صورت امکان؛ مثلا کدو و..)

همگی به حفظ هر چه بیشتر ویتامین های محلول در آب و کاهش از دست رفتن ویتامین ها و مواد معدنی کمک خواهد کرد.

"سیده مریم عبداله زاده" دکترای تخصصی علوم تغذیه دانشکده تغذیه و علوم غذایی

پایان خبر

  • گروه خبری :
  • کد خبری : 29526
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید