دانشکده تغذیه و علوم غذایی
برگزاری جلسه شرح و تبیین کتاب صحیفه سجادیه در دانشکده تغذیه و علوم غذایی
جلسه شرح و تبیین دو دعای باب هشتم و پانزدهم کتاب ارزشمند صحیفه سجادیه در دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، به پیشنهاد کمیته سلامت معنوی دانشگاه در راستای مبحث سلامت معنوی مبنی بر برگزاری دو جلسه جهت کارکنان با موضوع دو دعای باب هشتم و باب پانزدهم کتاب ارزشمند صحیفه سجادیه امام زین العابدین (ع) در خصوص «صبر و حلم و بردباری در بیماری و شکرگزاری نعمت های خداوند به جای گلایه و شکایت» با سخنرانی حجه الاسلام والمسلمین حاج جلالی مقدم روحانی دانشکده در سالن آمفی تئاتر دانشکده با حضور اساتید و کارکنان برگزار شد. در این جلسات جوایزی به قید قرعه به شرکت کنندگان اهداء شد./ف.نوروزی فرد