متن استاتیک شماره 54 موجود نیست متن استاتیک شماره 54 موجود نیست
  • 1400/09/28
  • - تعداد بازدید: 27
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
دانشکده تغذیه و علوم غذایی

برگزاری جلسه کارگروه ارتباط با صنعت با نماینده شرکت آرد

برگزاری جلسه کارگروه ارتباط با صنعت با نماینده شرکت آرد

به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، دکتر "سید محمد مظلومی" رئیس این دانشکده از سلسله جلسات شورای عالی غذا، جلسه کارگروه ارتباط با صنعت و رفع موانع تولید با موضوع نان سالم در تاریخ شنبه 27 آذر 1400 با حضور جمعی از اساتید عضو شورا و مهندس رزمجو، نماینده شرکت آرد سپیدان، در دانشکده تغذیه و علوم غذایی خبر داد.

در این جلسه مشکلات و موانع جایگزینی آرد کامل گندم بجای آرد های سبوس گیری شده در نانوایی های استان و راهکار های رفع این موانع مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

 از جمله این راهکارها می توان به اطلاع رسانی و فرهنگ سازی عمومی در خصوص مزایای نان کامل و مضرات نان های بدون سبوس، تخصیص یارانه به آرد کامل و نان تهیه شده از این آرد و ایجاد هماهنگی بین دستگاه های اجرایی و ذیربط و تولید کنندگان آرد، اشاره نمود./ف نوروزی فرد

پایان خبر

 
  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشکده,اخبار واحدها
  • کد خبری : 52311
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید