دانشکده تغذیه و علوم غذایی
برگزاری طرح رویش مجازی در دانشکده تغذیه و علوم غذایی
برگزاری طرح رویش مجازی در دانشکده تغذیه و علوم غذایی
معاون فرهنگی-دانشجویی دانشکده تغذیه و علوم غذایی از برگزاری طرح رویش بصورت مجازی دانشجویان جدیدالورود مهر 1400با حضور ریاست، معاونین و اساتید این دانشکده خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، دکتر "عنایت اله بریزی" گفت: طرح رویش ویژه دانشجویان جدیدالورود سال تحصیلی 1401-1400، با هدف معرفی دانشکده به دانشجویان که امسال بدلیل شرایط خاص کرونا، به صورت ویدئو کنفرانس برگزار گردید.
دکتر "سید محمد مظلومی" رییس دانشکده تغذیه و علوم غذایی ضمن خوش آمدگویی به دانشجویان، تاریخچه ای از دانشکده و انتظارات اساتید و مسئولین از دانشجویان را عنوان کرد.
معاونتهای آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و پشتیبانی ضمن معرفی این معاونتها و کارشناسان مربوطه، دانشجویان را با خلاصهای از مهمترین قوانین و مقررات آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و پشتیبانی آشنا کرده و راههای ارتباطی دانشجویان با اساتید و کارشناسان و کارکنان طی دوران تحصیل را اعلام نمودند.
دکتر "عنایت اله بریزی" معاون فرهنگی و دانشجویی و مسئول استاد مشاور ضمن خیر مقدم و خوش آمدگویی به دانشجویان جدید الورود، در مورد نقش و جایگاه دانشجو در توسعه و تعالی یک جامعه سخن گفت و هدف از اجرای این برنامه را آشنایی دانشجویان با قوانین مختلف آموزشی، فرهنگی ،اجتماعی و قوانین دانشگاه عنوان کرد.
این طرح مجازی با برنامه هایی همچون معرفی دانشکده، اساتید و پرسنل دانشکده در قالب پخش کلیپ معرفی فضای اداری و آزمایشگاهی،معرفی دانشجویان فعال فرهنگی، معرفی دانشجویان برتر آموزشی و پژوهشی، معرفی دفتر فرهنگسرای نهاد رهبری، کانون ها و تشکل های دانشجویی، معرفی انجمن علمی تغذیه، معرفی کمیته تحقیقات دانشجویی،کلیپ شیراز گردی، کلیپ معرفی دانشجویان نو ورود 1400 و برنامه های متنوع دیگر همراه بود./ف نوروزی فرد
نظر دهید