دانشکده تغذیه و علوم غذایی
برگزاری مراسم تقدیر و تشکر از رئیس کارگزینی دانشکده تغذیه و علوم غذایی به مناسبت روز منابع انسانی
برگزاری مراسم تقدیر و تشکر از رئیس کارگزینی دانشکده تغذیه و علوم غذایی به مناسبت روز منابع انسانی
ریاست و معاون پشتیبانی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، روز منابع انسانی را تبریک و با اهدا هدیه از رئیس کارگزینی این دانشکده تقدیر و تشکر کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی،دکتر "سیاوش باباجعفری" رئیس دانشکده تغذیه و علوم غذایی و دکتر "عبدالحمید مصلی نژاد" معاون پشتیبانی این دانشکده با ارسال پیامی، 25 فروردین، روز منابع انسانی را تبریک گفتند.
بسم الله الرحمن الرحیم
سرچشمه بسیاری از تحولات سازمانی و مزیت رقابتی سازمان از منابع انسانی آن سازمان نشات میگیرد. منابع انسانی به عنوان مهمترین عامل زنجیره عملیاتی هر سازمان محسوب میگردد و اهمیت بهسزائی به نسبت سایر منابع سازمان دارد.
لذا فرصت را غنیمت شمرده و به مناسبت فرا رسیدن روز 25 فروردین که روز ملی منابع انسانی نامگذاری شده است، مراتب تبریک و سپاس و قدردانی با اهدا هدیه از عملکرد صادقانه و شایسته "زینب شرفی" رئیس کارگزینی دانشکده تغذیه و علوم غذایی اعلام میداریم. امیدواریم با تدبیر، تلاش و نوآوری ایشان، شاهد پویایی و موفقیت روزافزون سرمایه های انسانی دانشگاه باشیم./ ف.نوروزی فرد
نظر دهید