متن استاتیک شماره 54 موجود نیست متن استاتیک شماره 54 موجود نیست
  • 1401/12/16
  • - تعداد بازدید: 48
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه
دانشکده تغذیه و علوم غذایی

برگزاری مراسم گرامیداشت روز جهانی رژیم درمانگر در دانشکده تغذیه و علوم غذایی

برگزاری مراسم گرامیداشت روز جهانی رژیم درمانگر در دانشکده تغذیه و علوم غذایی

مراسم گرامیداشت جشن روز جهانی رژیم درمانگر در سالن اقبال بیمارستان نمازی برگزار شد.

 به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، دکتر "سید وحید حسینی" رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز ضمن تقدیر و تشکر از متخصصین تغذیه در حوزه تولید نان کامل در استان فارس گفت: غلات، یکی از اساسی ترین منابع تامین انرژی روزانه ما محسوب می شود که انرژی اصلی ، دست کم دو وعده مهم روزانه ما را در ایران به خود اختصاص می دهد.

 
 

 دکتر "سیاوش باباجعفری" رئیس دانشکده تغذیه و علوم غذایی ضمن گرامیداشت روز جهانی رژیم درمانگر به اهمیت علم تغذیه و مشاوران و رژیم درمانگران اشاره کرد و گفت: جامعه سلامت ایران از اهمیت  تغذیه و نقش آن در پیشگیری و درمان بیماری ها غافل می باشد.

او در ادامه با تاکید بر اهمیت نقش تغذیه در کنار فرآیند درمان بیماران افزود: گاهی حتی تغذیه مناسب از خود درمان نیز موثرتر است و کسانی که مسئولیت این امر مهم را در مراکز درمانی به عهده دارند در کنار سایر تیم درمان مهم و با ارزشند.

 
 

دکتر "عبدالحمید مصلی نژاد" رئیس انجمن تغذیه فارس ضمن تبریک روز جهانی رژیم درمانگر به اساتید، کارکنان و دانشجویان گفت: رسالت علم تغذیه و رژیم درمانی تربیت مشاوران تغذیه ای است که قادر به ارزیابی وضعیت تغذیه ای افراد و جامعه، پیشگیری از بیماری های مرتبط با تغذیه، ارتقا سطح سواد تغذیه ای مردم، تنظیم رژیم غذایی مناسب جهت کمک به درمان بیماری ها و ارائه صحیح مدیریت خدمات غذایی می باشد.

 
 

دکتر " موسی صالحی" از پیشکسوتان جامعه تغذیه ایران گفت: نان کامل در ایجاد سیری و کاهش اشتها، کاهش کلسترول، کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی و سکته های قلبی و پیش گیری و درمان سرطان ها موثر است. بنابراین تولید نان کامل گام موثری در بهبود کیفیت تغذیه ای افراد جامعه و ارتقای سلامتی محسوب می شود.

 
 
 
 دکتر "عنایت اله بریزی" معاون فرهنگی دانشجویی این دانشکده ضمن تشکر از مجریان جشن روز رژیم درمانگر گفت: ضمن تبریک و خدا قوت به همه فعالان عرصه تغذیه بالینی، ما اینجا هستیم تا از حقوق گیرندگان و دهندگان خدمات درمانی مراقبت کنیم و می دانیم که درمان یک کار تیمی است که با یک برنامه هماهنگ به اهداف بسیار مناسب که رضایتمندی بیماران در صدر آن است نایل شویم.
 
 
 

این مراسم به همت انجمن تغذیه شاخه فارس، دانشکده تغذیه و علوم غذایی، مرکز تحقیقات تغذیه و با همکاری معاونت درمان، معاونت بهداشتی، مدیریت نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی  شیراز و با حضور رئیس دانشکده، جمعی از اساتید، متخصصین، مشاوران تغذیه شاغل در بخش بهداشت و بیمارستان های دانشگاه، پیشکسوتان تغذیه و دانشجویان گروه تغذیه برگزار شد.

در این مراسم از رژیم درمانگران برتر استان تجلیل و بخش های مخلتفی از قبیل برگزاری و اجرای موسیقی سنتی، مسابقه تشخیص غذا، صندلی داغ، اهدا لوح تقدیر و جوایز، پذیرایی و شام  به پایان رسید./ف. نوروزی فرد

 

 
 
  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشکده,اخبار واحدها
  • کد خبری : 75374
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید