دانشکده تغذیه و علوم غذایی
برگزاری نخستین جلسه شورای سیاست گذاری و برنامه ریزی کنگره ملی نان کامل و فرآورده های غلات در دانشکده تغذیه و علوم غذایی
نخستین جلسه شورای سیاست گذاری و برنامه ریزی کنگره ملی نان کامل و فرآورده های غلات در دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، در این جلسه دکتر «سید محمد مظلومی» رئیس کنگره و عضو هیئت علمی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، ضمن تشکر از حضور اعضا، گزارش جامعی از هدف برگزاری کنگره، محورهای علمی کنگره و همچنین نیاز به چنین همایش هایی جهت فرهنگ و ترویج مصرف نان کامل در سطح جامعه توضیحاتی ارایه نمود.
او افزود: در خصوص نقاط قوت و توانمندی ها و نحوه همکاری اعضای شورای سیاست گذاری بررسی و اعضاء نظرات خود را ارایه نمودند.
گفتنی است در این جلسه دبیرعلمی کنگره، دبیر اجرایی و سایر اعضای استانی شورای سیاست گذاری حضور داشتند. این کنگره در تاریخ دوم و سوم آبان ماه سال جاری توسط دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزار می شود./ف.نوروزی فرد