دانشکده تغذیه و علوم غذایی
برگزاری نمایشگاه صنایع دستی و محصولات غذایی و ارگانیک به مناسبت روز دانشجو
برگزاری نمایشگاه صنایع دستی و محصولات غذایی و ارگانیک به مناسبت روز دانشجو
نمایشگاه صنایع دستی، محصولات غذایی و ارگانیک با همکاری دانشکده بهداشت به مناسبت روز دانشجو در دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزار شد.


به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، دکتر "عنایت اله بریزی"
معاون فرهنگی دانشجویی این دانشکده گفت: این معاونت به مناسبت روز دانشجو نمایشگاه
دانشجویی عرضه صنابع دستی، مواد خوراکی و ارگانیک را با حضور دانشجویان، اساتید و
کارکنان در روز یکشنبه مورخ بیست آذر ماه 1401 در محوطه دانشکده برگزار نمود.

او افزود: دانشجویان هسته ی مرکزی و مهمترین بخش یک دانشکده هستند و واجب است
از زحمات و دستاورد های آنها قدردانی شایسته صورت گیرد، چرا که اینان آینده سازان
و افتخار آفرینان میهن سربلند ما هستند، در راستای تحقق این امر مذکور مراسم تقدیر
و اهداء جوایز به رتبه های برتر آموزشی در مقاطع کارشناسی،کارشناسی ارشد و دکتری
با حضور رئیس و هیئت رئیسه دانشکده های تغذیه و علوم غذایی و بهداشت صورت پذیرفت./ف.نوروزی فرد

نظر دهید