دانشکده تغذیه و علوم غذایی
برگزاری همایش روز جهانی غذا به میزبانی دانشکده تغذیه و علوم غذایی
برگزاری همایش روز جهانی غذا به میزبانی دانشکده تغذیه و علوم غذایی
همایش روز جهانی غذا به میزبانی دانشکده تغذیه و علوم غذایی،انجمن تغذیه فارس،مرکز تحقیقات تغذیه، معاونت های بهداشت،درمان و غذا و دارو برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، رئیس دانشکده در همایش روز جهانی غذا با شعار «هیچ انسانی را فراموش نمی کنیم» گفت: مطالعه بیماری ها، گسترش و توزیع آنان در جهان، اهمیت غذا و تغذیه و به طور کلی اهمیت سبک زندگی در بروز و شیوع بیماری ها را نشان می دهد؛ همچنین معضل سوء تغذیه ناشی از چاقی و اضافه وزن و الگوهای غذایی ناسالم، سلامت بیش از دو میلیارد نفر در سطح دنیا را در معرض خطر قرار داده است.
دکتر «سیاوش باباجعفری» با اشاره به اهمیت آگاه سازی مردم و جوامع به آسیب های موجود، از تلاش های فعالان و دست اندرکاران حوزه تامین، تولید، توزیع و نظارت بر غذای سالم از «مزرعه تا سفره» و همه فعالان حوزه غذا و تغذیه تقدیر کرد.
دکتر «سید محمد مظلومی» با اشاره به این نکته که ضروری است صاحبان صنایع غذایی به دانش روز دنیا در رابطه با سبک زندگی سالم و تولید غذاهای مناسب، در تحقق سلامت افراد در جامعه کمک کنند، اضافه کرد: در استان فارس تلاش های مناسبی در راستای سالم بودن مواد غذایی انجام شده است و اقدامات لازم در زمینه تامین نیازهای غذایی جامعه مانند نان کامل در حال پیگیری است.
او در ادامه، از تلاش های انجام شده برای تهیه نان بیماران مبتلا به سلیاک و اقدامات بخش خصوصی در زمینه تهیه نان برای این بیماران، تقدیر کرد.
رئیس انجمن تغذیه استان فارس نیز در این همایش گفت: در راستای ترویج سبک زندگی سالم، تعامل و مشارکت همه سازمان ها و ارگان ها و کارخانجات تولید مواد غذایی ضروری است و آگاهی بخشی و اطلاع رسانی در این زمینه موضوعی مهم است که باید به آن توجه شود.
دکتر «عبدالحمید مصلی نژاد» همچنین توجه به چاقی کودکان و مصرف مواد غذایی پر انرژی که باعث کوتاهی قد در کودکان می شود را مهم برشمرد.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز دیگر سخنران همایش روز جهانی غذا بود.
دکتر «عنایت اله بریزی» گفت: اگر در صنایع کشاورزی از سم، کود و آب مناسب استفاده نشود، کیفیت محصول از بین می رود و فلزات سنگین به طور مستقیم وارد بدن می شود که عاملی برای تهدید سلامت به شمار می رود.
این همایش با حضور دکتر «سید محمد مظلومی» مدیر اداره غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «سیاوش باباجعفری» رئیس دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «عبدالحمید مصلی نژاد» معاون پشتیبانی دانشکده تغذیه و علوم غذایی و رئیس انجمن تغذیه استان فارس، دکتر «عنایت اله بریزی» معاون فرهنگی دانشجویی دانشکده تغذیه و علوم غذایی و مسوول ارتباط با صنعت، اساتید دانشکده تغذیه و علوم غذایی، متخصصان و مشاوران تغذیه و علوم غذایی، مدیران ارشد و مسوولان فنی صنایع غذایی فارس، در سالن ابوریحان مجتمع فرهنگی رفاهی ولایت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، برگزار شد./ف.نوروزی فرد
نظر دهید