متن استاتیک شماره 54 موجود نیست متن استاتیک شماره 54 موجود نیست
  • 1399/10/29
  • - تعداد بازدید: 33
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
دانشکده تغذیه و علوم غذایی

برگزاری کارگاه آموزشی خلاقیت و نوآوری

برگزاری کارگاه آموزشی خلاقیت و نوآوری

دوره آموزشی "خلاقیت و نوآوری" در راستای توانمندسازی و آشنایی با خلاقیت و مهارت های مرتبط به آن، ویژه اساتید، کارمندان و دانشجویان با همکاری مرکز تحقیقات دانشجویی و کمیته مدیریت دانش در دانشکده تغذیه و علوم غذایی در روزهای چهار شنبه 17/10/99 و 24/10/99 از ساعت 30/12-30/14 برگزار شد.

 

به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، معاون پشتیبانی دانشکده گفت: خلاقیت یعنی خلق آثاری نو و توانایی ارائه ایده های جدید، خلاقیت در افراد مختلف در سطوح متفاوتی قرار دارد ولی مهارت های اکتسابی فابل یادگیری است که می توان با تمرین آن را ارتقا داد.

دکتر "عبدالحمید مصلی نژاد" اظهار داشت: دوره آموزشی"خلاقیت و نوآوری" با همکاری مرکز تحقیقات دانشجویی و کمیته مدیریت دانش دانشکده تغذیه و علوم غذایی در راستای توانمندسازی و آشنایی بیشتر با فنون خلاقیت و ایده یابی توسط دکتر محمد کاظم شمس ( دکترای کارآفرینی عمومی و دبیر تشکل کارآفرینی در استان فارس) برای اساتید ،کارکنان و دانشجویان به صورت مجازی برگزارگردید و شرکت کنندگان با تعریف خلاقیت، ویژگی انسان های خلاق، موقعیت هایی برای خلاقیت ، موانع خلاقیت و پرورش خلاقیت آشنا شدند.

ایشان ابراز امیدواری نمود: با برنامه ریزی مدون، برگزاری دوره های مشابه در فواصل زمانی منظم می توان با استفاده و بهره برداری حداکثری از نیروهای محرکه خلاق در دانشکده دست یافت.

فاطمه نوروزی فرد مدیر روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی

پایان خبر

  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشکده,اخبار واحدها
  • کد خبری : 35668
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید