متن استاتیک شماره 54 موجود نیست متن استاتیک شماره 54 موجود نیست
  • 1398/11/05
  • - تعداد بازدید: 12
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

دوره آموزشی نظام بهسازی و ساماندهی محیط کار( S5 ) در دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزار شد.

دوره آموزشی نظام بهسازی و ساماندهی محیط کار( S5 ) در دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزار شد.

دوره آموزشی نظام بهسازی و ساماندهی محیط کار(  S5 ) در دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزار شد.

دوره آموزشی S5 ویژه کارکنان دانشکده تغذیه و علوم غذایی با هدف بهره‌وری بیشتر در سازمان توسط دکتر سید محمد مظلومی، در این دانشکده برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز، رییس دانشکده تغذیه و علوم غذایی گفت: در این دوره آموزشی با توجه به اهمیت آراستگی و نظم در محیط کاری، کارکنان با اصول و گام‌های نظام آراستگی S5 آشنا شدند.

وی به‌روزرسانی دانش کارکنان و شناسایی عوامل مؤثر در آراستگی محیط کار با رویکرد بهسازی فرآیندهای سازمان و حذف اتلاف زمان، انرژی و سرمایه ، ایجاد فضای مناسب در محیط کار توسط اجرای تکنیک‌ها و اصول S5 را اهداف این دوره آموزشی عنوان کرد.

 دکتر مظلومی توضیح داد: حرف S ابتدای پنج کلمه ساماندهی Seiri، پاکیزه سازی Seiso، نظم و ترتیب Seition، استانداردسازی Sekitso و انضباط Shitsuke است.

رییس دانشکده تغذیه و علوم غذایی در پایان یادآور شد: این دوره آموزشی در دو سطح پایه و مقدماتی در  دانشکده برگزار می شود.

پایان خبر

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشکده
  • کد خبری : 18921
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید