دانشکده تغذیه و علوم غذایی
راه اندازی اتاق شیر مادر در دانشکده تغذیه و علوم غذایی
راه اندازی اتاق شیر مادر در دانشکده تغذیه و علوم غذایی
اتاق شیر مادر جهت رفاه حال اساتید، کارکنان دانشکده تغذیه و علوم غذایی تجهیز و راه اندازی شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی،دکتر سیاوش باباجعفری رئیس دانشکده گفت: در راستای ارتقا کمّی و کیفی برنامه ترویج تغذیه با شیر مادر، حمایت مادر از سوی خانواده، اطرافیان و جامعه، راه اندازی اتاق شیر در سازمان های دولتی و غیر دولتی ضروری است.
او با اشاره به راه اندازی اتاق شیر در دانشکده تغذیه و علوم غذایی اضافه کرد: تمامی امکانات لازم مانند: اتاق شیر مادر با فضای حدودا شش متر با امکانات سرمایشی و گرمایشی (شوفاژ)، میز و صندلی، تصاویر متناسب با فضای اتاق و ... فراهم شده است./ف.نوروزی فرد
نظر دهید