راه اندازی ویترین جوایز پیشنهاد دهندگان برتر مدیریت دانش
راه اندازی ویترین جوایز پیشنهاد دهندگان برتر مدیریت دانش
به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، معاون پشتیبانی دانشکده از راه اندازی ویترین جوایز پیشنهاد دهندگان برتر مدیریت دانش دانشکده تغذیه خبر داد.
دکتر "عنایت اله بریزی" گفت: هدف از کمیته مدیریت دانش، ارج نهادن به ارزش های انسانی و یاری طلبیدن تمام اساتید، کارکنان و دانشجویان در جهت بهبود مستمر به منظور تعالی دانشکده می باشد.
وی افزود : نیروی انسانی به لحاظ برخورداری از قدرت اندیشه و خلاقیت و نوآوری بزرگترین دارایی دانشکده محسوب میشود چرا که هرگونه بهبود و پیشرفت در سیستم های سازمانی توسط نیروی انسانی صورت میگیرد.
توان فکری و اندیشه های انسانی در سازمان به عنوان سرمایه نهفته و راکد می باشد، هر سازمان و مدیریتی بتوانند از این سرمایه نهفته بیشترین استفاده را کند و به همان اندازه امکان رشد و توسعه مسیر را خواهد داشت. نیروی انسانی بر خلاف سایر منابع با مصرف کردن کاهش و یا مستهلک نمیشوند هر چند از اندیشه و فکر بیشتر استفاده نماید به همان اندازه تواناییاش بهبود مییابد.
وی تاکید نمود در کمیته مدیریت دانش زمینه ای فراهم شده است که افراد به جای اینکه همیشه مدیریت و رهبری شوند از توانایی های خود بهره گیرند، فکر کند و قوه خلاقیت خود را به کار اندازند و در تصمیمگیریها مشارکت و دخالت داشته باشند و بدین طریق یک نظام همفکری و هم اندیشی برای رسیدن به اهداف دانشکده ایجاد کند، در این نظام که مبتنی بر اصل انسان مداری است برای افکار و خلاقیت های کلیه افراد ارزش قائل است .
دکتر بریزی خاطر نشان نمود پرداخت پاداش و بازخورد سریع هر دو از اهرم های انگیزش مهم هستند که خلاقیت، تفکر و روحیه مشارکت افراد را برای ارائه پیشنهاد بیشتر تقویت می کند. لذا این معاونت اقدام به راه اندازی ویترین جوایز نموده است.
در پایان از کلیه اساتید، کارکنان و دانشجویان درخواست می گردد هرگونه پیشنهاد، ایده، ابتکار، نظرات و طرح های اجرایی خود را جهت رفع نارسایی های موجود در روند کاری و یا بهبود روشهای انجام کار و یا افزایش بهبود عملکرد دانشکده از طریق سامانه ایده ثبت نموده و از جوایزی که به همین منظور در ویترین پیشنهاد دهندگان برتر موجود می باشد بهره مند گردند.
دکتر عنایت اله بریزی
معاون پشتیبانی دانشکده تغذیه و علوم غذایی
نظر دهید