متن استاتیک شماره 54 موجود نیست متن استاتیک شماره 54 موجود نیست
  • 1398/12/25
  • - تعداد بازدید: 30
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

راهکارهایی برای مصرف ویتامین C برای مقابله با کرونا ویروس

راهکارهایی برای مصرف ویتامین C برای مقابله با کرونا ویروس

با توجه به شیوع بالای ویروس کرونا، مطالب متعددی از طریق فضای مجازی در حال بازنشر می باشد که موجب سردرگمی افراد جامعه در مورد مصرف ویتامین ها از جمله ویتامین C شده است. در حال حاضر اهمیت رعایت نکات بهداشتی به عنوان اصلی ترین روش برای مقابله و پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا مطرح است. در این میان رعایت برنامه غذایی مناسبی که بتواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کنند، ضروری می باشد. ویتامین C از جمله ویتامین های موثر می باشد. غنی ترین منابع این ویتامین شامل فلفل دلمه خام، آب پرتقال، پرتقال، کلم بروکلی، توت فرنگی، آب گریپ فروت، گریپ فروت، طالبی، انبه و آب گوجه فرنگی می باشند، البته بقیه میوه ها و سبزیجات نیز ویتامین C دارند. به طور کلی اگر افراد روزانه حداقل 3 واحد میوه و 4 واحد سبزیجات استفاده کنند، می توانند نیاز روزانه خود را به ویتامین C برطرف کنند و نیازی به استفاده از مکمل های اضافه نمی باشد. درست است که ویتامین C یک ویتامین محلول در آب است اما مصرف بیش از حد آن می تواند باعث بروز عوارض و مشکلاتی مانند افزایش تشکیل سنگ های کلیوی شود.

از این رو درصورتیکه برنامه غذایی متنوع و متعادلی دارید، از مصرف خودسرانه مکمل ویتامین C پرهیز کنید.

"نسرین نسیمی" کارشناس ارشد تغذیه دانشکده تغذیه و علوم غذایی

پایان خبر
  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشکده
  • کد خبری : 21262
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید