دانشکده تغذیه و علوم غذایی
رونمایی از پوستر کنگره ملی نان کامل و فرآورده های غلات
در مراسمی از پوستر کنگره ملی نان کامل و فرآورده های غلات رونمایی شد .
به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، دکتر «سیاوش باباجعفری» رئیس دانشکده تغذیه و علوم غذایی گفت: هدف برگزار کنندگان این کنگره گرد هم آوردن صاحب نظران و اندیشمندان این عرصه جهت تبادل اطلاعات خود و بررسی چالش های پیش روی تولید و فرآوری انواع نان، تغییر شیوه های آماده سازی نان در جهت کاهش ضایعات، ارائه راهکارهایی برای بهبود کیفیت نان و جلب توجه مسئولان و سیاستگذاران به مشکلات موجود و چالش های آینده این صنعت است.
او افزود: مراسم رونمایی از پوستر کنگره ملی نان کامل و فرآورده های غلات با همکاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز و استانداری فارس برگزار شد./ف.نوروزی فرد