دانشکده تغذیه و علوم غذایی
طرح پایش و ارتقای سلامت کارکنان دانشکده تغذیه و علوم غذایی
اجرای طرح پایش و ارتقای سلامت کارکنان در دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، دکتر «سیاوش باباجعفری» رییس دانشکده تغذیه و علوم غذایی ضمن گرامیداشت هفته وحدت و هفته دفاع مقدس گفت: این طرح با هدف حفظ و ارتقای سلامت جسمی کارکنان در این دانشکده برگزار شده، که نتایج این آزمایشات برشناسایی بیماری ها و بهبود سلامت کارکنان کمک قابل توجهی می کند.
رئیس کمیته پایش و ارتقای سلامت کارکنان دانشکده با بیان اینکه پایش سلامت کارکنان یکی از فعالیتهای برنامه عملیاتی می باشد ادامه داد: طرح پایش سلامت کارکنان برای تمامی اعضای هیاًت علمی و کارمندان دانشکده که دارای بیمه تکمیلی می باشند به صورت کاملا رایگان و محرمانه و کسانی که بیمه پایه دارند به صورت نیم بها صورت می پذیرد.
پس از پایان این طرح حدود نیمی از کارکنان دانشکده به طور داوطلبانه مورد آزمایش قرار گرفتند./ف.نوروزی فرد