دانشکده تغذیه و علوم غذایی
کسب رتبه برتر و بالاترین امتیاز در رتبه بندی مدیران روابط عمومی واحدهای زیر مجموعه دانشگاه
کسب رتبه برتر و بالاترین امتیاز در رتبه بندی مدیران روابط عمومی واحدهای زیر مجموعه دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، دکتر "سیاوش باباجعفری" رئیس این دانشکده با اعلام این خبر گفت: با رتبه بندی که از عملکرد مسئولان روابط عمومی واحدهای زیرمجموعه دانشگاه که در راستای ارتقای سطح کیفی و کمّی اخبار و اطلاع رسانی بهتر اقدامات واحدهای زیرمجموعه صورت گرفت، امتیاز عملکرد یک ساله مسئولان روابط عمومی دانشکده ها در سال 1400 و بر اساس شاخص های اعلام شده، به تفکیک هر ماه و همچنین جمع بندی دوازده ماه سال 1400 قرار گرفت دانشکده تغذیه و علوم غذایی توانست با کسب بیشترین امتیاز و رتبه برتر را کسب کند.
دکتر
باباجعفری به نقش موثر همه کارکنان پرتلاش این دانشکده در دستیابی به این
افتخار اشاره کرد و از تلاش مدیر روابط عمومی و کارشناسان دانشکده تغذیه و علوم
غذایی در کسب رتبه برتر قدردانی کرد./ف.نوروزی فرد
نظر دهید