گزارش عملکرد کمیته مدیریت دانش دانشکده تغذیه و علوم غذایی در سال 98
گزارش عملکرد کمیته مدیریت دانش دانشکده تغذیه و علوم غذایی در سال 98
گزارش عملکرد کمیته مدیریت دانش دانشکده تغذیه و علوم غذایی در سال 98
به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، معاون پشتیبانی دانشکده تغذیه و علوم غذایی گفت: در راستای پیشبرد اهداف کمیته مدیریت دانش و به منظور ترویج فرهنگ مشارکت بین کارکنان 3 دوره آموزش ضمن خدمت با عنوان استرس شغلی، مدیریت زمان،تفکر مثبت در سال 1398 در دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزار شد.
دکتر بریزی ادامه داد: از ابتدای سال 98 تاکنون به منظور بررسی پیشنهادات ارسالی به دانشگاه و هم چنین ارتقاءهر چه بیشتر کمیته مدیریت دانش 6 جلسه برگزار شده است.
وی ادامه داد: با توجه به اهمیت و نقش به سزای دانشجویان در پیشبرد اهداف دانشکده، در کلیه جلسات جمعی دانشجویان در مورد کمیته مدیریت دانش و نقش آنها صحبت شده است و هم چنین با تشکیل کار گروهی از کمیته صنفی دانشجویان سعی شده است مشارکت هر چه بیشتر دانشجویان را جذب کنیم.
کمیته مدیریت دانش دانشکده تغذیه و علوم غذایی در راستای تشویق و توسعه مشارکت کارکنان در ارائه ایده برنامه های بازدید از حافظیه ( در بهمن ماه) کوه نورد ( در مهرماه) برگزار گردید و در این اردوها از اهمیت کمیته مدیریت دانش نیز صحبت شده است.
در جشن رویش و در راستای آشنایی کمیته مدیریت دانش به دانشجویان جدید الورود دفترچه ای که در این زمینه طراحی شده بود به آنها تحویل داده شد.
دکتر بریزی اضافه کرد:همزمان با دهه فجر از پرسنلی که بیشترین پیشنهاد را در سال 98 داده اند شامل فاطمه نوروزی، لیلا محبی، امین سامانیان و مهدی بنیانی از دانشکارهای برتر کمیته مدیریت دانش دانشکده تغذیه و علوم غذایی با اهدای جوایزی تقدیر و تشکر بعمل آورد.
معاون محترم پشتیبانی دانشکده تغذیه و علوم غذایی در پایان از کلیه دانشجویان،اساتید و کارمندان جهت ارائه پیشنهاد با هدف توسعه و ارتقاء نظام آموزش، پژوهش، ...... و اداری دعوت بعمل آورد.
پایان خبر
نظر دهید