دانشکده تغذیه و علوم غذایی
برگزاری اولین همایش ارتباط صنعت " نان و غلات و دانشگاه" در دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز
برگزاری اولین همایش ارتباط صنعت " نان و غلات و دانشگاه" در دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز
اولین همایش ارتباط صنعت و دانشگاه با محوریت "صنایع غلات و فرآورده های آن" در دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «سیاوش باباجعفری» رئیس دانشکده تغذیه و علوم غذایی گفت: نان بخش اصلی غذای روزانه در بسیاری از کشورها است و به دلیل هزینه ارزان، تهیه آسان و ارزش غذایی بالا به عنوان منبع انرژی، پروتئین و فیبر، همچنان پرمصرفترین غذا برای بسیاری از جمعیتها است.
باباجعفری افزود: ضرورت استفاده از غلات کامل و با درصد سبوس بالا در فرآوردههای غذایی نظیر نان، آرد، کیک و کلوچه محور این همایش بود.
او بیان کرد:
آشنایی با چالشها و مشکلات صنایع غذایی در حوزه غلات و استفاده از توانمندی و
ظرفیت علمی اساتید و متخصصان تغذیه در بهبود کیفیت فرآوردههای غذایی را از اهداف
این همایش یکروزه برشمرد.
«مهدی جمالی» رئیس اداره غله و بازرگانی استان درخصوص
فعالیت های اخیر در زمینه تولید آزمایشی نان کامل مطالبی ارائه داد و افزود: این
فعالیت ها با فراهم آوردن ساز و کار تولید نان از آرد کامل در بخشی از نانوایی های
شیراز که داوطلب تولید این نان می باشند ادامه خواهد یافت.
مسئول ارتباط با صنعت دانشکده تغذیه و علوم غذایی گفت: در راستای فعالیت های دفتر ارتباط با صنعت دانشکده تغذیه و علوم غذایی و کارگروه ارتباط با صنعت و رفع موانع تولید شورای عالی غذا و تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شیراز،" اولین همایش ارتباط صنعت و دانشگاه" با محوریت "صنایع غلات و فرآورده های آن" در تاریخ دوشنبه دوم آبان 1401 برگزار شد.
دکتر «عنایت اله بریزی» ادامه داد: در این همایش اساتید، مسئولین استانی و دست اندرکاران صنایع غلات در خصوص اهمیت ترویج استفاده از آرد کامل، راهکار های فنی و تکنولوژیکی به کارگیری این ماده اولیه مغذی به گفتگو پرداختند و برخی مشکلات صنایع در زمینه تولید محصولات سالم، مغذی و با پذیرش بالا در جامعه مورد بحث قرار گرفت. همچنین پیشنهاداتی برای تحکیم رابطه صنعت و دانشگاه و آموزش مؤثرتر دانشجویان برای کمک به آینده شغلی آنها در صنعت مطرح گردید.
او افزود: نتایج نظرسنجی کتبی صورت گرفته از شرکت کنندگان در پایان همایش، نشان از استقبال و رضایت بالای آن ها از مفید بودن محتوای همایش داشت و درخواست ادامه برگزاری این گونه همایش های ارتباط صنعت و دانشگاه داشت.
این همایش با مشارکت مسئولین و اساتید دانشکده تغذیه و علوم غذایی، دکتر «سید محمد مظلومی» مدیر اداره غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شیراز،«مهدی جمالی» رئیس اداره غله و بازرگانی استان، با همکاری دفتر ارتباط با صنعت دانشکده تغذیه و علوم غذایی، مرکز تحقیقات تغذیه، مدیران و مسئولین فنی صنایع غلات و فرآورده های غلات استان فارس، دفتر خدمات فنی و مهندسی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، در سالن آمفی تاتر دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزار شد./ف.نوروزی فرد
نظر دهید